Tfue és csapata legyőzte Ninjáékat a Zero Build Fortnite Twitch Rivalson

Tfue és csapata legyőzte Ninjáékat a Zero Build Fortnite Twitch Rivalson

Ismét nagy nevek küzdöttek meg egymással a legújabb Twitch Rivals során.

Áprilus 2-án és 3-án került megrendezésre az első nagyobb Zero Build verseny a Twitch Rivals keretében. Az építés nélküli mód hatalmas népszerűségnek örvend a játékosok körében, és a hírek szerint hamarosan az aréna módokban is elérhető lesz.

A versenyen a Fortnite és a Twitch legnagyobb nevei küzdöttek meg egymással a győzelemért. A nyereményalap 100 ezer dollár volt, amelyből az első helyezett csapat Tfue, Cloakzy és Scoped 21 000 dollárt vihetett haza. Tfue-nak a visszatérése olyannyira jól sikerült, hogy ő szerezte a legtöbb kill-t a verseny folyamán. A második helyen NickEh30, NICKMERCS és Clix végzett, a még dobogós harmadik helyet pedig Hiko, Ninja és Arkhram szerezte meg.

Ez a verseny az előfutára, a május végén megrendezendő 100 000 dolláros nagydöntőnek, ahol a Fortnite tartalomkészítők saját versenyt rendeznek, hogy mindenki esélyes legyen a győzelemre.

Az, hogy Tfue és Cloakzy ennyi idő után ilyen sikeresen szerepelt a tournamenten, visszahozza a játék régi hangulatát. Remélhetőleg az új fejlesztéseknek és módoknak köszönhetően egyre többen térnek vissza a játékhoz. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Hosszútávon szerinted több játékos lesz a Zero Build módoknak köszönhetően?

  • 50 %
  • 50 %