Top 5: A legjobb Fortnite Gun Game pályák

Top 5: A legjobb Fortnite Gun Game pályák

A közösség által egyik legkedveltebb játékmód a Gun Game, ezért összeszedtük a legjobbakat.

A Fortnite Creative módja még 2018-ban került bevezetésre, azóta pedig megállíthatatlanul fejlődik, hála a végtelen lehetőségnek, amely által a játékosok kiélhetik a kreativitásukat. A legtöbben a hide and seek, a deathrun, a horror és a gun game módok kedvelői. Az utóbbiból összeállítottunk egy ötös listát.

A Gun Game mód működését valószínűleg mindenki ismeri, aki játszott már hasonló lövöldözős játékkal. A résztvevők minden szerzett kill után, új fegyvert kapnak, és az a játékos nyer, aki először kiiktat valakit az összes fegyverrel.

Az alábbi listában mindenki találhat kedvére valót.

Summer Time Gun Game: 5497-9533-0527

A Summer Time Gun Game során egy kellemes tengerparton végezhetünk az ellenfeleinkkel, különböző oda illő tárgyakkal körülvéve. A gyorséttermi teherautók, a játékok és az óriáskerék tökéletes fedezéket biztosít a számunka. Ugorj le te is a Slurp Beachre, és szerezd meg te először a 25 kill-t.

Terminal (Modern Warfare 2) Gun Game: 4340-5772-0250

A Call of Duty szerelmeseinek, kötelező kipróbálnia a Terminal Gun Game pályát, ahol a Modern Warfare 2-ből ismert Terminal map helyszínének tökéletes másán találják magukat. A csatához 16 játékos csatlakozhat, és az első 30 kiiktatást szerző zsebeli be a győzelmet.

Among Us Gun Game: 1665-4835-6529

Az Among Us váratlan módon az elmúlt évek egyik legsikeresebb játéka lett még saját LTM-et is kapott a Fortnite-ban. Ezen a pályán a játékból ismert űrhajón kell megküzdened az ellenfeleiddel, ehhez pedig használatod a szellőzőjáratokat, amelyek az Amon Usban megszokott módon működnek, és egy másik szobába teleportálnak.

The Underworld Gun Game: 5719-7469-6732

A vízköpő szobrokkal díszített, és narancssárgán megvilágított pálya, teljes egészében megteremti az alvilág hangulatát. Legyél te az első aki 30 killel rendelkezik, és nyerd meg az egyik legegyedibb Gun Gamet.

Fantasy Princess Gun Game: 2933-9593-6272

A Disney-filmekből ismert kastélyt idéző map, rendelkezik megmászható tornyokkal, felrobbanó tűzijátékkal és még sok izgalmas kiegészítőt tudhat magáénak. 30 fegyvert kell sikeresen bevetnie annak, aki a győzelemre tör.

Remélhetőleg a felsorolt pályák között találtok olyat, amely jó kikapcsolódást jelent a hétvége folyamán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik a legjobb pálya a felsoroltak közül?

  • 50 %
  • 17 %
  • 0 %
  • 17 %
  • 17 %