Hemzseg a csalóktól a Warzone és a FACEIT sem segít

Hemzseg a csalóktól a Warzone és a FACEIT sem segít

Sajnos a FACEIT hamar eloszlatta a kételyeket.

RICOCHET ide vagy oda, heti 90 ezer ban ide vagy oda, sajnos a Call of Duty Warzone továbbra is hemzseg a csalóktól. Korunk egyik, ha nem a legjobb battle royale játéka sokak szerint játszhatatlan, alig lehet találni tiszta meccset, a csalóktól hemzsegő szervereket pedig sokan hamar megunják. Nem segített a RICOCHET anti-cheat sem, hiába a fejlesztők igyekezete.

Elterjedt viszont a játékosok között, hogy a FACEIT mindent megold. Elég ha futtatják a platform saját AC-programját és máris jobb lesz a Warzone-élmény is. Sokan azt is ezzel akarták bizonyítani, hogy nem csalnak, hiszen ha fut a FACEIT AC, akkor nem csalhatnak. Ez azonban csak egy hoax.

A FACEIT gyorsan reagált a tévhitekre és elmondták, hogy sajnos nem működik a játékosok által áhított megoldás. A FACEIT AC csak a platformra teljes egészében integrált játékokkal működik, a Warzone pedig nem ilyen.

„(...) Az anti-cheat rendszerünk csak azokkal a játékokkal működik, melyek teljes egészében támogatottak a platformon. A Call of Duty jelenleg nem tartozik ezek közé. A FACEIT AC így nem véd semmilyen csalás ellen, amivel esetleg a CoD-meccseken találkozhatunk."

Hozzátesszük, a FACEIT AC sem tökéletes, a CS:GO-játékosok ezt nap, mint nap tapasztalják. Még ha működne is CoD közben, akkor sem biztos, hogy kevesebb lenne a csaló.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!