Videojáték adaptáción dolgozik Idris Elba

Videojáték adaptáción dolgozik Idris Elba

Te melyik játék karaktereként látnád szívesen Idris Elbát?

Két napja debütált a mozikban a Sonic, a sündisznó második része, amiben a Golden Globe-díjas Idris Elba (Tűzgyűrű, Thor, Suicide Squad) szólaltatja meg Knucklest. A 49 éves színészt egyre több filmben láthatjuk és saját elmondása szerint, hamarosan legújabb szerepét is bejelentik.

Ráadásul most egy videojáték adaptációról van szó! Az IGN arról faggatta, hogy Knuckles után elképzelhető-e, hogy valamelyik másik videojáték karakterének bőrébe bújik, amire a színész csak annyit ennyit válaszolt:

„Valami már készülődik, hamarosan itt is lesz."

Az MCU Heimdalljától egyébként nem állnak távol a játékok. Hangját több programban is hallhattuk már, többek között a Rainbow Six: Siege-ben vagy a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban.

Új filmjéről csak találgatni tud az internet népe. Az egyik erős tipp, hogy valószínűleg készül a Call of Duty mozifilm, Dwayne Johnson főszereplésével, sokan az ő oldalán látnák szívesen Idris Elbát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megnézed moziban a Sonic második részét?

  • 33 %
  • 67 %
Film és Sorozat - Mégis folytatódhat az Obi Wan Kenobi sorozat?

Lehet, hogy nem mindenki tudja, de az Obi-Wan Kenobit eredetileg filmnek szánták, azonban a Disney streaming fronton szeretett volna erősíteni, ezért inkább egy hatrészes tévésorozat lett belőle.