LoL MMO: Aggasztó hírek érkeztek a várva várt játékról

LoL MMO: Aggasztó hírek érkeztek a várva várt játékról

A LoL MMO fejlesztése gőzerővel zajlik, azonban a legújabb fejlesztőtől érkező poszt aggodalomra adhat okot minden gamer számára.

Óriási bombát robbantott a gaming világban a Riot Games, amikor 2020 decemberében hivatalosan bejelentette Ghostcrawler a közösségi média oldalán, hogy zajlik a fejlesztése a League of Legends világában játszódó MMO-nak. Azóta már közel másfél év eltelt, de bizakodásra okot adó hír csak kevés érkezett a grandiózus projekt kapcsán. A közösség lenyugtatása céljából Mark Yetter néhány nappal ezelőtt nyilvánosan bocsánatot kért, amelyben megerősítette, hogy még nagyon messze van az út vége, de reméli, hogy egy mindenki elvárásának megfelelő kész terméket tudnak letenni az asztalra. Ezeket a pozitív gondolatokat árnyalja Ghostcrawler tweetje, amely egy teljesen más oldalát mutatja be a világ egyik legjobban várt videójátékának.

Mit írt Ghostcrawler, ami aggodalomra adhat okot?

„Semmi sem garantálja, hogy egyáltalán megjelenik a játék. Optimisták vagyunk, de nem tudhatod mi fog történni. Ha úgy nézzük, ez lesz a negyedik nagy franchise, amin dolgoztam (AoE, WoW, LoL), egyben az utolsó is. Nekem ez teljesen megfelel. Egy remek zárás lesz számomra.”

Reménykedhetnek a rajongók, hogy a megjelenéssel kapcsolatos állítása a LoL-os MMO egyik vezető figurájának, csak egy kommunikációs fogás, amivel a még nagyobb hype-ot próbálják gerjeszteni a játék körül. Ami biztos, hogy Runeterra világa hatalmas, ahol számtalan karakter és történet várja, hogy végre MMO-ként bukkanjanak fel a gamerek képernyőjén.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted megjelenik valaha a LoL MMO?

League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.