Így nyerhetsz PS5 konzolt, miközben megismerkedsz a mesterséges intelligenciával

Így nyerhetsz PS5 konzolt, miközben megismerkedsz a mesterséges intelligenciával

Indulj el egy felejthetetlen utazásra a mesterséges intelligencia hajóján, ha te vagy a szerencsés, akkor egy PlayStation 5 konzol ütheti a markod!

Egy interaktív utazásra invitál téged a Digitális Jólét Program keretében létrejött MI Kihívás, itt megismerkedhetsz a mesterséges intelligencia múltjával, jelenével és jövőjével. Ha szeretted volna megérteni, hogy milyen módon működnek az önvezető autók, ha szeretnél magasabb szintre jutni a kedvenc e-sportjátékodban, ha elrettentenek a "deepfake-ben, avagy mélyhamisításokban" található veszélyek, akkor irány az MI Kihívás. Mindössze teljesítened kell az online kurzust, és egyből bekerült a neved egy kalapba, ahonnan minden hónapban kihúznak egy nyertest, aki PlayStation 5 konzollal gazdagodik.

Oké, oké, de miért jó nekem, hogy részt veszek az MI Kihívásban?

A 21. században olyan mértékben fejlődött és fejlődik folyamatosan a technológia, hogy azt szinte lehetetlen átlátni a hétköznapok kihívásaival történő hadakozás közben. A mesterséges intelligencia, csak az egyik szelete ennek az óriási hálónak, ami körbevesz téged. A számítógép bekacsolása után, az utcára kilépést követő első percekben, sőt már a heti bevásárlás közben is találkozol ezzel az úgynevezett MI-vel. A professzionális felhasználás mellett egy átlagos polgár legalább akkora hasznot húzhat ebből a különleges "szereplőből", amekkorát lehet el sem tudnál képzelni. A digitális világ tagjaként ragadd meg ezt a remek lehetőséget, amely segít navigálni ebben a hatalmas útvesztőben.

Hogyan teljesíthetem az MI Kihívást, amellyel akár egy PS5 konzolt is nyerhetek?

  1. lépés: Látogass el az interaktív tananyag felületére, ahol egy gyors regisztráció, majd e-mail-cím megerősítés után már kezdheted is az online kurzust!
  2. lépés: Mindenképp pipáld be a nyereményjáték checkboxot, különben a sorsoláson nem veszel részt!
  3. lépés: Nagyjából 30-45 perc alatt kényelmesen elvégezhetőek a feladatok, utána nincs más dolgod, mint várni a sorsolást!

Ennyire egyszerű az egész!

De ez még nem minden: Még több videó és cikk vár az MI-vel a főszerepben

Ha követed az Esport1 és a PC Guru felületeit, akkor biztosan nem maradsz le az érdekes és izgalmas extra anyagokról, amelyek kibővítik az MI Kihívásban szerzett ismereteidet. Szakértő vendégek tolmácsolásában értheted meg a legbonyolultabbnak tűnő fogalmakat, amelyek a mindennapokban elkísérnek téged a digitális és a való világban egyaránt.

Rövid összefoglaló, ha csak egy perced van

  • Az MI Kihívás egy interaktív kurzus, amelynek segítségével megismerkedhetsz a mesterséges intelligenciával
  • Egy regisztráció, majd kurzuson való részvétellel nyerhetsz minden hónapban egy PlayStation 5 konzolt
  • A következő hetekben rengeteg érdekes tartalmat találsz az Esport1 és PC Guru felületein az MI főszereplésével

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szeretnél nyerni egy PS5 konzolt?