Kiválóan fogy a Cyberpunk 2077, jön is az első DLC

Kiválóan fogy a Cyberpunk 2077, jön is az első DLC

Te is a 18 millió Cyberpunk 2077 játékos egyike vagy?

Ha létezik borzasztó rajt egy videojáték számára, akkor a Cyberpunk 2077 indulása biztosan az volt. A kezdeti kudarc után viszont főnixként kapott új életre a játék. A fejlesztők nem engedték el, a játékosok is kitartottak mellette, ma pedig már egy olyan Cyberpunk 2077 várja a gamereket, melyet kár lenne kihagyni.

A CD Projekt RED legfrissebb bezsámolója szerint, a játékból már 18 millió darabot értékesítettek, ami egy rendkívül kiemelkedő szám és óriási siker. Ennek örömére tovább dolgonak az alapjáték tökéletesre csiszolásán, de nem maradhat el annak bővítése sem. Hiszen már gőzerővel készülnek a DLC-k, melyek közül az első jövőre jelenhet meg. Piotr Nielubowicz, a CD Projekt RED pénzügyi vezetője azt is elmondta, hogy bár még távoli a megjelenés, a DLC első részleteit még idén bemutatják.

A derék lengyel csapat tehét gőzerővel dolgozik. Nem csak a Cyberpunk 2077 világát bővítik, de már készül az új The Witcher játék is, ami jó eséllyel maga mögött hagyja majd Geraltot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te is a 18 millió Cyberpunk 2077 játékos egyike vagy?

  • 67 %
  • 33 %
Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.