Fortnite: A Parkour az új kedvenc?

Újabb izgalmas játékmód került a figyelem középpontjába.

A Chapter 3 Season 2 során bekerült új funkcióknak köszönhetően mint a sprintelés, és a mászás a játékosoknak lehetőségük van az eddig megszokottól eltérő mozgásokat végezniük. Ez a változtatás utat nyitott arra, hogy  teljes értékű parkour pályákat készíthessünk, és azokon játszhassunk a Fortnite Creative módján belül.

12th HOUR – a youtuber – március 26-án töltött fel egy videót a YouTube-ra „PARKOUR in Fortnite" címen. Ebben a saját maga által készített pályán vezeti végig a játékosokat. A map felépítése az elképesztően hangulatos designon túl valódi parkour élmény nyújt használóinak. A felvétel nézése során tudatosul bennünk, hogy az ott elvégzett mutatványok túlnyomó része a jelenlegi season frissítései előtt elképzelhetetlen lett volna.

A pályát a következő kóddal próbálhatjátok ki: 8179-2745-8881

A hivatalos Instagram oldalán azóta a Fortnite is közzétett egy, a parkour pályákat népszerűsítő videót. Minden jel arra utal, hogy az eddig kedvelt módokon túl – Hide and Seek, Death Run, Gun Game – egy újabb közönségkedvenc kategória van megszületőben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Fortnite (@fortnite) által megosztott bejegyzés

Jó látni, hogy a már jó pár éves pályafutása alatt a Fortnite nem a kihalás felé tart, hanem folyamatosan újabb szórakoztató tartalmakkal bővül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Kipróbáltad már valamelyik parkour pályát?

  • 33 %
  • 67 %