Lélegzetelállítóan néz ki  a 100 moddal felturbózott Witcher 3

Lélegzetelállítóan néz ki a 100 moddal felturbózott Witcher 3

A Digital Dreams munkája előrevetíti, miként is fest majd a játék next-gen változata.

Annak ellenére, hogy a Cyberpunk 2077 minden idők egyik legbotrányosabb rajtját produkálta, a CD Projekt Red nem engedte el a játékot és aprólékos munkával igyekeznek fényesre csiszolni a kezükben lévő gyémántot. A játékosok meg is hálálták a stúdió erőfeszítéseit, ugyanis egy nemrég napvilágot látott üzleti jelentés szerint már több mint 18 millió példány fogyott V futurisztikus kalandjaiból, ami lenyűgöző számnak számít a mai piaci körülmények között. 

Érdekesség, hogy a 2015-ben debütált The Witcher 3: Wild Hunt eladásai továbbra is szárnyalnak és a raport alapján már több mint 40 millió példányt adtak el belőle. Üröm az örömben, hogy a játék next-gen változata a tervezettekhez képest csúszik és idén már nem valószínű, hogy megjelenik, a bejelentés alapján pedig a CDPR házon belül folytatja a munkálatokat. Sok rajongó igencsak kiakadt a hír hallatán, a Digital Dreams egyik legutóbbi munkája azonban szolgál némi vigasszal és megcsodálhatjuk, miként festhet majd a Witcher felújított változata. Az alábbi videó elkészítéséhez több mint 100 modot, illetve egy RTX 3090-es kártyát használtak és a végeredmény lélegzetelállító lett. 

Aki ilyen minőségben szeretné átélni Geralt kalandjait, látogasson el erre az oldalra, továbbá telepítse ezeket a fájlokat. A modok természetesen megdobják a program erőforrásigényét, szóval a projekthez minimum egy erőgéppel érdemes nekivágni. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti várjátok már a Witcher 3 next-gen változatát?

  • 29 %
  • 71 %