Fortnite: Az Epic Games kreatív igazgatója újabb Marvel tartalmat leakelhetett

Fortnite: Az Epic Games kreatív igazgatója újabb Marvel tartalmat leakelhetett

Több különféle következtetést is levonhatunk Donald Mustard lépéseiből.

Donald Mustard, a Fortnite kreatív igazgatója valószínűleg közelgő Marvel tartalmakat szivárogtatott ki a követői számára. 

Az elmúlt hetekben sok együttműködés leakelve lett, amelyek közül a két talán legizgalmasabb – Darth Vader és Indiana Jones – előreláthatólag a következő seasonben érkezik.

Mustard megváltoztatta a a Twitter borítóképét Wolverine-re, az elhelyezkedésének pedig a „Princess Bar"-t adta meg – ami egy bár Madripoorban a Marvel univerzumában.

A leakerek szerint ez egyértelműen egy jel arra, hogy valami készülőben van. Wolverine kinézet már található a játékban, de Pókemberből is több elérhető. Lehetséges, hogy a Zero War képregényhez van köze, vagy a hamarosan bemutatásra kerülő Doctor Strange filmhez, amelyben  ha igazak a pletykák  ő is feltűnik. Ugyanakkor arra is látni esélyt, hogy a szintén Marvelből ismert The Daily Bugle-hez hasonlóan, a Princess Bar is felkerül a Fortnite térképére. 

Nem ez lenne az első alkalom, amikor a játék kreatív igazgatója a Twitterén keresztül juttat el morzsákat a kíváncsi rajongók számára.

Annyi biztos, hogy ha nem érkeznek további szivárogtatások a közeljövőben, akkor ez az együttműködés is a következő seasonben kerül megvalósításra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyiknek örülnél jobban?

  • 100 %
  • 0 %