Újabb szervezet húzta le a rolót CS:GO-ban

Újabb szervezet húzta le a rolót CS:GO-ban

5 év alatt a legjobb csapatuk a 2019-es V4 FSF-et megnyerő dán felállás volt, de ők sem értek el sokat a spanyol szervezet alatt.

A MAD Lions bezárja CS:GO divízióját, jelenlegi felállását pedig átigazolási listára teszi – jelentette be a spanyol szervezet tegnap éjjel. A MAD Lions 2017 óta, szinte alapításával egyidőben lépett be a játékba saját helyi csapatával, 2019-ben pedig felvásárolta őket a Splyce-ot is birtokló OverActive Media. Ugyanebben az évben leigazolták első CS:GO-felállásukat a régiójukon kívülről: a 2019-es V4 FSF-győztes Tricked játékosai HUNDEN vezetésével kerültek a MAD Lionshoz.

A MAD Lions 2020-ban befektetett az azóta megszűnt Flashpoint-ligába, azonban csapatuk a szezon alatt-után szétesett, azóta pedig nem igazán találtak sikereket. Legutóbb MUCHU és sdy igazoltak a spanyolokhoz, ahol TMB, jL, b0RUP és Woro2k játszottak a lengyel legenda, kuben mester kezei alatt. Most azonban vélhetően a PGL Major Antwerpen RMR-ról történő lemaradásuk miatt a szervezet úgy döntött, bezárja a bazárt és kiszáll a játékból teljesen. Ezzel ők lettek a hatodik olyan Flashpoint-alapító, akik mára kiszálltak a játékból a c0ntact, a Cloud9, az Envy, az FPX és a Gen.G után.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!