Vízumprobléma a Sangalnál: edzővel játszanak koryék az EU RMR-on!

Vízumprobléma a Sangalnál: edzővel játszanak koryék az EU RMR-on!

Kezdődik az EU RMR B, ahol kory képviseli hazánkat a világ legjobb csapatai között.

Torzsi és a MOUZ kiesése a PGL Major Antwerpen EU RMR A-n azt jelentette, hogy a magyar AWP-s sajnos lemarad az eseményről, mely VAC banjának lejárta óta az első lehetőség lett volna neki a Majorrészvételre. Magyarország azonban nem maradt képviselet nélkül, ugyanis kory a Sangallal ma kezdi meg az Antwerpenbe vezető útját az EU RMR B-n! A bukaresti szereplés azonban nem is indulhatna nehezebben az európai mixnek, mert török csapattársuk, Soulfly vízumprobléma miatt nem utazhatott el Romániába még. A Players (Gambit) elleni nyitómeccsen TuGux, az edző lép a helyére. A szervezet közleménye szerint igyekeznek megoldást találni Soulfly visszatérésére.

Az EU RMR B-n az A jelű versenyhez hasonlóan 16 csapat vesz részt és 8 kiadó hely van, de ezek eloszlása más – 3 legend és 5 challenger spot talál gazdára a héten. A csapatok minősége jóval alacsonyabb az A tornán látottakhoz képest, bár vannak nagyágyúk itt is bőven: Players (Gambit), G2, ENCE, NIP, Astralis, Entropiq. Az ő helyeik már-már ki vannak bérelve a belga Majorön, persze meglepetés mindig akad és egyikük sem hibátlan. A NIP például most fog először hivatalos meccset játszani brollannal, aki phzy helyét veszi át a kezdőben. Az utolsó két helyre azonban tényleg bárki odaérhet a mezőnyből, sokuknál nem tudjuk mivel készülhettek. Ha egynémelyik erősen kezd a két Bo1-es körben a nagy csapatok ellen, akkor nagy felfordulás lesz még Bukarestben és ez az EU RMR A-hoz hasonlóan szívszorító eseményekhez vezet majd.

KIEMELT MECCSEK

12:15 - NIP vs Endpoint (brollan debüt)
13:30 - Players vs Sangal
14:45 - Spirit vs ENCE

Nem szabad továbbá elfelejteni, hogy az első napon mindenki két meccset játszik: valamikor 16:00 óra magasságában indul a második forduló, érdemes akkortájt ránézni majd erre az oldalra, hogy lássátok a párosításokat!

Borítókép: HLTV/brcho

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!