A horror-, illetve a kooperatív akciójátékok szerelmeseinek kedveskedik ezúttal az Epic Games Store

A horror-, illetve a kooperatív akciójátékok szerelmeseinek kedveskedik ezúttal az Epic Games Store

Csapj le rájuk, amíg él a lehetőség.

Frissült az Epic Games Store ingyenesen kínált játékainak listája. Múlt héten az Insurmountable és az XCOM 2 lehetett a vételár megfizetése nélkül, ingyenesen a miénk, ezen a héten pedig az Amnesia: Rebirth és a Riverbond játékaival tehetjük teljesebbé könyvtárunkat.

Amnesia: Rebirth

Az Amnesia: Rebirth a népszerű túlélőhorror-sorozat harmadik része, amely a 2010-ben megjelent The Dark Descent folytatása is egyben – igaz, 10 évet kellett várni ehhez képest a Rebirth-re, amaz ugyanis 2020-ban jelent meg. A játékban az elődokhöz hasonlóan belső nézetben kell boldogulnunk, a történet pedig Tasi Trianon kalandjait meséli el, akinek sivatagi környezetben, illetve ősi épületekben járva kell teljesíteni a feladatait. Sajnos viszont nem vagyunk egyedül, különböző szörnyek is vadásznak ránk, akik ellen nem tudunk harcolni: ha belebotlunk egybe, akkor nem marad más, mint a futás és a rejtőzködés.

Riverbond

A Riverbond egy 2019-es akció-kalandjáték, amelyben egy gonosz lovag bebörtönözte a világok vezetőit, ezzel pedig nem kicsi káoszt is okozva. Feladatunk, hogy helyrehozzuk a rendet és igazságot szolgáltassunk. Mindezt pedig nemcsak egyedül, hanem akár többedmagunkkal is megtehetjük (legfeljebb 4-en egyszerre), erre azonban csak osztott képernyőn van lehetőségünk.

Ne maradj le egyik ajánlatról sem, az alábbi oldalakra kattintva be is gyűjtheted a játékokat:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik játékot próbálnád ki szívesen a kettő közül?