K&H EEK LoL: Három Bo3, legendás casterek és egy hatalmas élő show vár rátok

Egy hatalmas élő rendezvény keretein belül koronázzák meg Magyarország legerősebb egyetemi LoL csapatát.

2022. április 23-án irány a Gamerland, ugyanis a legújabb és legfelszereltebb budapesti e-sport helyszínen összecsapnak a K&H Egyetemi E-sport LoL Kupa legjobb csapatai. A Budapesti Corvinus Egyetem, az Óbudai Egyetem, a Széchenyi István Egyetem és a Budapesti Műszaki Egyetem idézői Bo3-as szériákban csapnak össze a helyszínen, vagyis élőben, közönség előtt kell bizonyítaniuk tudásukat és rátermettségüket.

11:00-tól BCE vs ÓE, ~13:30-tól BME vs SZE

A csoportkörökben a BCE és a SZE veretlen maradt, így ők vághatnak neki a legjobb helyzetből az egyenes kieséses szakasznak. A BME mindössze egy, az ÓE két győzelmet söpört be a maximálisan megszerezhető háromból, nem lesz könnyű dolguk, ha szeretnék térdre kényszeríteni a csoportelsőket. Az izgalmasnak ígérkező összecsapásokat Pierce és Makaria tolmácsolásában hallhatjátok, a host szerepét Mentsvar tölti be.

A két elődöntő után következik a legnagyobb csata, a K&H EEK LoL fináléja, így egész napra biztosítják a szervezők számotokra a LoL-adagot. A tét óriási, ugyanis a bajnok 400 000 Ft-ot tehet zsebre, a második helyezett 250 000 Ft-ot, az elődöntők veszteseinek sem kell búslakodni, ugyanis 100 000 -100 000 Ft-tal távozhatnak a helyszínről. Az egyéni teljesítményt is jutalmazzák a szervezők, a döntő legértékesebb játékosa 50 000 Ft-os különdíjban részesül.

A League of Legends mérkőzések előtt, alatt és után számos programmal csillapíthatjátok gaming étvágyatokat, érdemes tehát akkor is kilátogatni a helyszínre, ha a MOBA-műfaj nem áll annyira közel a szívetekhez.

A további információkat megtaláljátok torna weboldalán

A K&H Egyetemi E-sport Kupa kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat nyeri meg a K&H EEK LoL kupát?