Hirdetés

K&H EEK LoL: Három Bo3, legendás casterek és egy hatalmas élő show vár rátok

Egy hatalmas élő rendezvény keretein belül koronázzák meg Magyarország legerősebb egyetemi LoL csapatát.

Esport1 Podcast

Mi lesz veled FIFA?

Hirdetés

2022. április 23-án irány a Gamerland, ugyanis a legújabb és legfelszereltebb budapesti e-sport helyszínen összecsapnak a K&H Egyetemi E-sport LoL Kupa legjobb csapatai. A Budapesti Corvinus Egyetem, az Óbudai Egyetem, a Széchenyi István Egyetem és a Budapesti Műszaki Egyetem idézői Bo3-as szériákban csapnak össze a helyszínen, vagyis élőben, közönség előtt kell bizonyítaniuk tudásukat és rátermettségüket.

11:00-tól BCE vs ÓE, ~13:30-tól BME vs SZE

A csoportkörökben a BCE és a SZE veretlen maradt, így ők vághatnak neki a legjobb helyzetből az egyenes kieséses szakasznak. A BME mindössze egy, az ÓE két győzelmet söpört be a maximálisan megszerezhető háromból, nem lesz könnyű dolguk, ha szeretnék térdre kényszeríteni a csoportelsőket. Az izgalmasnak ígérkező összecsapásokat Pierce és Makaria tolmácsolásában hallhatjátok, a host szerepét Mentsvar tölti be.

A két elődöntő után következik a legnagyobb csata, a K&H EEK LoL fináléja, így egész napra biztosítják a szervezők számotokra a LoL-adagot. A tét óriási, ugyanis a bajnok 400 000 Ft-ot tehet zsebre, a második helyezett 250 000 Ft-ot, az elődöntők veszteseinek sem kell búslakodni, ugyanis 100 000 -100 000 Ft-tal távozhatnak a helyszínről. Az egyéni teljesítményt is jutalmazzák a szervezők, a döntő legértékesebb játékosa 50 000 Ft-os különdíjban részesül.

A League of Legends mérkőzések előtt, alatt és után számos programmal csillapíthatjátok gaming étvágyatokat, érdemes tehát akkor is kilátogatni a helyszínre, ha a MOBA-műfaj nem áll annyira közel a szívetekhez.

A további információkat megtaláljátok torna weboldalán

A K&H Egyetemi E-sport Kupa kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted melyik csapat nyeri meg a K&H EEK LoL kupát?

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • PalFeed 2 hónapja
    Hajrá
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés