EU RMR: Két vereséget gyűjtöttek koryék, de még javíthatnak

EU RMR: Két vereséget gyűjtöttek koryék, de még javíthatnak

0-2 az 0-2, de még innen is vissza lehet jönni!

Két magyar játékos képviseli hazánkat a 2022-es PGL Majorért zajló EU RMR-tornákon. Torzsi és a MOUZ az A-versenyen kaptak helyet, de sajnos nem sikerült továbbjutniuk. AZ OG-tól elszenvedett vereség még mindig fájó, ahogy a Vitality ellen elbukott, végzetesnek bizonyuló 2v1 is.

Koryék viszont még játékban vannak, bár koránt sincs könnyű dolguk. Sajnos a Sangal az edzőjükkel kénytelen játszani, miután Soulfly nem kapott vízumot és nem tudott Bukarestre utazni. Ellenfeleik sem kispályások, az EU RMR B-versenyének első napján a G2 és a Gambit játékosaival akadtak össze. Utóbbi ötös most is Players néven szerepel a versenyen.

Sajnos egyik ötöst sem sikerült maguk mögé utasítaniuk, de a G2 ellen egy szép és az első félidőben még szoros meccset játszottak. Nem a legjobb formájukban vannak éppen NiKoék, ezt pedig a Sangal sem félt kihasználni. Az első játékrészt követően még csak egy körös hátrányban votlak. Remekül törtek át a G2 védelmén Infernón, ám a CT-oldalra érkezve elfogyott a stabilitásuk.

A Sangal tegnap meccseinek eredményei:

  • Players 16:7 Sangal
  • G2 16:10 Sangal

0-2-vel várják a mai folytatást koryék, innen még javíthatnak. Következő ellenfelük az ASG orosz csapata lesz, akik sokkal nagyobb verségeket szenvedett el tegnap és ha nem is könnyedén, de verhetőnek tűnnek, még akkor is, ha a Sangal az edzőjükkel játszik.

A B-versenyt a NiP, az Astralis, a CPH Flames és a Players kezdte hibátlanul, míg az olyan csapatok, mint a G2, az ENCE és az Entropiq némiképp csalódást okoztak a nyitómeccseken és csak 1-1-es eredményt tudnak felmutatni tegnapról.

Az első nap eredményei (forrás: hltv.org)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted kik jutnak ma tovább elsőként a Majorre?

  • 25 %
  • 0 %
  • 50 %
  • 25 %

Közvetítések