K&H EEK CS:GO: Négy egyetem maradt, de csak egyetlen bajnok lehet!

K&H EEK CS:GO: Négy egyetem maradt, de csak egyetlen bajnok lehet!

Szombaton LoL, vasárnap CS:GO döntők várják az érdeklődőket a Gamerlandben és az élő közvetítésen.

2022. április 24-én véget ér a K&H Egyetemi E-sport Kupa CS:GO bajnoksága, melyet a Magyar E-sport szövetség, a Gamerland és a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség szerveznek az ország legjobb egyetemi e-sportolóival. Pár héttel ezelőtt nyolc felállás vágott bele a másfél milliós összdíjazás oroszlánrészéért folyó küzdelembe, azonban mostanra már csak négyen maradtak játékban, ők pedig LAN-on, a Gamerlandban játszanak majd a győztesnek járó örök dicsőségért.

A négy elődöntős csapat Bo3 mérkőzéseken, egyenesági-kieséses formátumban fog játszani. Az első elődöntőn az A-csoport második helyezettje, a BGE csap össze a B-csoport legjobbjával, az Óbudai Egyetemmel. A BGE az alapszakasz utolsó fordulójában tartott erődemonstrációja után akár az egész bajnokságot elviheti, de az Óbudai Egyetem hallgatóit sem kell félteni, hiszen a csoportjukban senki sem talált fogást rajtuk a szerveren.

Ugyanígy a másik elődöntő szereplői közül a Budapesti Corvinus Egyetem is felülkerekedett a Győri Széchenyi István Egyetemen és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen az alapszakasz során, amivel kivívták helyüket a LAN-döntőn. De vajon folytatják az éles meccsen veretlen formájukat a Debreceni Egyetem ellen, akik az A-csoportban értek el hibátlan mérleget? Vasárnap kiderül!

A K&H EGYETEMI E-SPORT KUPA DÖNTŐJÉNEK LEGFONTOSABB INFORMÁCIÓI

HELYSZÍN

  • Gamerland Budapest 1033, Szentendrei út 89-95. (Kaszásdülő HÉV megállóval szemben)

ELŐDÖNTŐK ÉS DÖNTŐ

  • 1. elődöntő: Budapesti Gazdasági Egyetem vs Óbudai Egyetem
  • 2. elődöntő: Debreceni Egyetem vs Budapesti Corvinus Egyetem

KÖZVETÍTÉS

A LAN rájátszást április 24-én az Esport1TV kínálatában követhetitek majd élőben.

SZURKOLÓI PROGRAMOK A CS:GO-MECCSEK MELLETT

  • FIFA22 verseny a legnagyobb konzolforgatóknak (az első helyezett nyereménye: Samsung Odyssey Gaming Monitor és egy tálca Red Bull)
  • VR Beat Saber verseny a virtuális világ Jedi lovagjainak (a legtöbb pontot gyűjtő nyereménye: Samsung Buds2 vezeték nélküli fülhallgató és egy tálca Red Bull)
  • Just Dance verseny a táncparkett ördögeinek (az első helyezett nyereménye: Samsung Buds2 vezeték nélküli fülhallgató és egy tálca Red Bull)
  • VR Ping Pong (az első helyezett nyereménye: Samsung Buds2 vezeték nélküli fülhallgató és egy tálca Red Bull)
  • F1 2021 szimulátor időmérő az aszfalt királyainak (a legjobb köridőt teljesítő nyereménye: kétszemélyes F1 Hungaroring belépő és egy tálca Red Bull)
  • Beerpong verseny a célzóvízen élőknek (a győztes duó nyereménye: 2db Samsung Buds2 vezeték nélküli fülhallgató + 4 tálca Heineken)
  • És persze ki lehet próbálni a gaming világ újdonságait vagy akár nosztalgiázni a retró arcade teremben

A K&H Egyetemi E-sport Kupa kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!