Videón, ahogy a Liquid, a Heroic és a Complexity volt edzője coach buggal csal!

Videón, ahogy a Liquid, a Heroic és a Complexity volt edzője coach buggal csal!

A csaló edző a napokban jutott ki a következő Majorre brazil csapatával...

Azt hittük már megszabadultunk a coach bugtól, a csaló edzőktől, a büntetésektől, a botránytól. Nem is tévedhettünk volna nagyobbat! Pár hete gyakorlatilag újraindult a coach bug botrány, újabb edzőkkel, sőt, új buggal, ami olyan, mint az eredeti coach bug 2. szintű változata lenne. Erről az alábbi cikkben olvashatsz részletesebben.

Ami most újra felkorbácsolta a kedélyeket, az peacemaker és az a tény, hogy ő is csalt. Luis Tadeu, vagy ahogy a CS:GO-közösség ismeri, peacemaker 2015-ig játékos volt, azóta pedig edzőként tevékenykedik. Olyan csapatok mögött állt már edzőként, mint a Heroic, a TYLOO, a MAD Lions, a Complexity vagy a Liquid. Jelenleg FalleNékkel társult és az Imperialnak dolgozik.

A Jaxon forrásai közölték a hírt, miszerint ő is csalt, ám eddig nem bukott le. Egy bizonyított esetet fel is lőttek a netre! Peacemaker 2018-ban a Heroic edzője volt, az ECS 5. szezonjának európai Challenger Cup felvonásán pedig egyértelműen csalt. Spectatorként követte végig ellenfeleik mozgását, pozícióit.

Az videót egyelőre nem kommentálta sem peacemaker, sem az ESIC, sem a FACEIT, hiszen az ő platformjukon történt a csalás. Ami kiemeli ezt az esetet az eddigiek közül, hogy ez már a coach bug lvl 2-vel történt, a videó alapján pedig kizárt, hogy a játékosok ne tudtak volna róla. Kizárt, hogy mindenki kérdés nélkül elfogadta volna az edző képtelen, lehetetlen, mégis halálpontos információit.

Márpedig ha benne voltak a játékosok is, akkor annak súlyos következményei lehetnek. Feltéve persze, ha sikerül ezt bebizonyítani. Félreértés ne essék, nem a mostani Heroic van bajban. Az eset idején még a következő volt a csapat felállása:

  • Marco "Snappi" Pfeiffer
  • Andreas "MODDII" Fridh
  • Ruben "RUBINO" Villaroel
  • Nikolaj "niko" Kristensen
  • Patrick "es3tag" Hansen
  • Luis "peacemaker" Tadeu (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!