Fortnite x Attack on Titan?

Fortnite x Attack on Titan?

Egy újabb anime crossover van kilátásban. 

A Fortnite x Naruto hatalmas sikerű együttműködés után, az anime rajongók joggal reménykedhetnek további hasonló tartalmakban. Shiina – a híres Fortnite leaker – közzétett egy képet Twitteren, amelyből egy Attack on Titan skinre lehet következtetni. 

Az Attack on Titan egy japán anime, amelyben a világot óriási titánok támadták meg, akik megpróbálják megölni, és elfogyasztani az embereket. A lakosok ahhoz, hogy megvédjék magukat, több száz méter magas falakkal körbevett városokba költöznek. Ezután összefognak, hogy megmentsék a maradék emberiséget.

A Fortnite közösség azért számíthat egy AOT együttműködésre, mert a kiszivárogtatott képen látható kis részlet megegyezik a sorozat stílusával, emellett pedig a Rumble – ami az érkező kinézet kódneve – az anime egyik eseményének a megnevezése.

Ez a leak nagyon sok mindenkit felcsigázott, remélhetőleg nem hiába. Bizakodásra adhat okot, hogy a Call of Duty már kooperált a sorozattal.

Az Epic Games még semmit nem nyilatkozott a hírrel kapcsolatban, így mindenképpen kezeljük fenntartásokkal amíg nem hivatalos.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted meg fog valósulni a Fortnite x Attack on Titan együttműködés?

  • 75 %
  • 13 %
  • 13 %