Ez a 24 csapat lesz ott a PGL Major Antwerpenen

Ez a 24 csapat lesz ott a PGL Major Antwerpenen

24 csapat, 1 millió dollár és örök dicsőség vár a PGL Major Antwerpenen!

14 napon belül indul a PGL Major Antwerpen, ahol az RMR-ok legjobb 24 csapata küzdhet majd az egymillió dollárért és a győztesnek járó örök dicsőségért. Az elmúlt hetek küzdelmei három régióban, Észak-Amerikában, Ázsiában és Európában (a CIS-szel összeolvasztva) zajlottak, ezek alapján pedig nyolc-nyolc legend, challenger és contender került ki. De kik is ők?

A Major első hetén a contenderek és challengerek játszanak majd a top 16-ba jutásért a Challenger Stage-ben. A formátum a már RMR-okről és korábbi Majorökről is ismerős svájci rendszer lesz, tehát három győzelmet kell találni a cél eléréséhez. Ebben a május 9-12-ig tartó szakaszban az alábbi csapatok játszanak majd:

Contender

Enternal Fire (EU)
Outsiders (EU)
Complexity (NA)
IHC (Ázsia)
Renegades (Ázsia)
Liquid (NA)
9z (NA)
Spirit (EU)

Challenger

forZe (EU)
Vitality (EU)
MIBR (NA)
Imperial (NA)
G2 (EU)
Bad News Eagles (EU)
ENCE (EU)
Astralis (EU)

A top 16-ban pedig az RMR-ok legjobbjai, a legendek várják azt a nyolcas fogatot május 14-17-ig tartó Legends Stage-en, akik az igen erős mezőnyt képesek lesznek túlélni az előző körben. Itt újfent svájci rendszerben játszik mindenki.

Legend

Heroic (EU)
BIG (EU)
FURIA (NA)
FaZe (EU)
NAVI (EU)
Cloud9 (EU)
Copenhagen Flames (EU)
NIP (EU)

A rájátszásban már egyenesági kieséses formátumban találkozik a top 8 a Champions Stage során, ráadásul élő közönség előtt az antwerpeni Sportpaleis arénában május 19-22. között. Kory és torzsi sajnos lemaradtak az eseményről a kiesésük után, de így is akadnak csapatok akiknek lehet szurkolni majd a torna minden szakaszában!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!