Fortnite: Ekkor térnek vissza a fénykardok

Fortnite: Ekkor térnek vissza a fénykardok

Két év elteltével egy időre visszatérnek a Lightsaberök a Fortnite-ba.

A fénykardok mitikus közelharci fegyverek voltak, amelyeket a Star Wars Scene Preview event után adtak hozzá a játékhoz a 11.30-as frissítés során. A kardok speciális ládákban voltak elrejtve, és segítségükkel képesek voltunk a lövéseket blokkolni, valamint sebzést is okozni. A fegyvernek négy különböző változata volt elérhető – kék (Rey), zöld (Luke), piros (Kylo Ren), lila (Mace Windu) – amelyek csak kozmetikailag tértek el. 

A 12.50-es update során kerültek unvaultolásra, azonban hamarosan visszatérnek a játékba. 

Az leakerek észrevették, hogy az Epic Games olyan küldetéseken dolgozik, amelyek során fénykarddal kell sebzést okozni, ezáltal teljes bizonyosságot kaptunk arról, hogy hamarosan újra a kezünkbe vehetjük őket. HYPEX – a leaker – szerint a május 4-én tartandó Star Wars-napon teszik őket elérhetővé a játékosok számára pár nap erejéig.

A korábbi szivárogtatások alapján a régebbről már ismert négy kard fog visszatérni, amelyekkel most is védekezhetünk, és támadhatunk is egyaránt. Olyan ládából lesznek beszerezhetőek, amik más lootot nem, csak a kardokat tartalmazzák. 

Akik már játszottak a Fortnite-tal a Lightsaberök első megjelenésekor, biztosan határozott véleménnyel rendelkeznek ezekről a fegyverekről, mivel nagy mértékben megosztották a közösséget. Köszönhetően az általa nyújtott hatalmas előnynek, vagy imádták, vagy ki nem állhatták a Battle Royale játékosai. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Örültök, hogy visszatérnek a lézerkardok?

  • 25 %
  • 50 %
  • 25 %