Három éve jelent meg a legjobb Fortnite játékmód

Három éve jelent meg a legjobb Fortnite játékmód

Az Endgame LTM volt a Fortnite történelmének egyik legjobb játékmódja.

A Fortnite Marvellel való együttműködése mára már teljesen megszokott. Több száz kozmetikai elem, event és tárgy került be a játékba hála ennek a kooperációnak. 

Három éve április 25-én került bemutatásra a Bosszúállók: Végjáték című film, aminek az apropóján még aznap elérhetővé vált az Endgame LTM a Fortnite-on belül. A játékosok összesen 11 napot – április 25-től május 6-ig – tölthettek ebben a módban.

A több Bosszúállót, Thanost és a Chitauri harcosokat is felsorakoztató LTM, hamar a játékosok szívébe lopta magát.

A játékmód keretében szuperhősök küzdöttek meg Thanosszal és seregével. Mindkét fél számára különleges fegyverek által rendelkezésre. Többet között megszerezhető volt Amerika Kapitány Pajzsa, Thor Vihartörője, a Végtelen Kesztyű és Chitauri lézerfegyverek is. Ezeknek köszönhetően igazán intenzív és a megszokottól eltérő harcok zajlottak a szigeten, ami új színt hozott a Fortnite – már eddigre kissé megszokott – világába. 

Valaha visszatérhet ez a játékmód? Ebben a formában valószínűleg nem, hiszen a Marvel-univerzumában azóta számtalan változás történt, elég ha Thanos halálára gondolunk. Valami ehhez hasonló esemény megvalósulása természetesen benne van a pakliban, de az minden bizonnyal több ponton is eltér majd Endgame LTM-től, és ha az eddigi történéseket vesszük alapul, akkor egy újabb nagyszabású film megjelenése is kellhet hozzá. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál az Endgame LTM-el?

  • 50 %
  • 17 %
  • 33 %