LoL: Hatalmas a felfordulás a Cloud9 csapatában

LoL: Hatalmas a felfordulás a Cloud9 csapatában

A tavalyi évben még ők voltak az LCS legjobb csapata, most két játékossal rövidebb a kezdőötösük, mint kéne.

Komolyan átalakítja a rosterét a Cloud9 csapata, miután az LCS 2022-es tavaszi rájátszásában sima 0-3-mal kiestek az Evil Geniuses ellen. Az alapszakaszban még remeklő gárdában az Upcomer forrásai szerint két olyan pozíció is található, amely egyelőre kiadó. A következő észak-amerikai League of Legends szezon június 18-án indul, így még bőven van idejük összerakni azt a keretet, amivel akár megismételhetik a tavalyi világbajnokságon kiharcolt remek eredményt.

Fudge visszatér topra

Néhány hónapig kapta csak meg miden a lehetőséget az ausztrál idéző, a hírek szerint a továbbiakban ismét a felső ösvényen számolnak vele. Mindenképpen jót tehet a csapatnak, hogy van egy flexelhető emberük, az RNG-ben is remekül működött Xiaohu tologatása topról midre, midről topra.

Ki lesz a mides és a support?

Summit és Winsome tavaly ősszel csatlakozott a szervezethez, azonban a jelek szerint máris megvonták tőlük a bizalmat. Egyelőre arról nincs hír, hogy mely csapatok lehetnek a következő állomásai a két idézőnek, azonban a C9-nak muszáj valakit a helyükre igazolni. Nisqyt pletykálták korábban, de a belga veterán inkább a MAD Lionst választotta, így került a képbe Random, a BISONS ECLUB 20 éves cseh tehetsége.

Lehetséges, hogy Zven lesz végül az, aki marad ugyan az alsó ösvényen, de ADC-ről támogató szerepkörre vált. Ebben az esetben egy lövész hiányzik a keretből, akinek a felkutatása és beépítése a csapatba, szintén nem tűnik egy könnyű feladatnak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted kijuthat a C9 a Worldsre 2022-ben is?