Napokon belül mindent megtudunk a rejtélyes mobilos Warcraft-játékról

Napokon belül mindent megtudunk a rejtélyes mobilos Warcraft-játékról

A fejlesztőgárda jelentette be, hogy hamarosan érdemi információkat jelentenek be a játékról.

Korábban mi is beszámoltunk a Blizzard azon terveiről, ami szerint új, telefonos Warcraft-játékon dolgozik a fejlesztőgárda. Ennél többet azonban nem tudhattunk meg, sem konkrét játékmenetről nem érkezett infó, sem pedig arról, hogy pontosan mikor is jelenik meg a játék.

Ez azonban a közeljövőben könnyen változhat, a Hearthstone hivatalos Twitter-profilján ugyanis közzétettek egy posztot, ami szerint május 3-án magyar idő szerint este 19:00 órakor fed fel több részletet a játékról a Blizzard. 

Egy telefonos Warcraft-játék megjelenése már 2018 ad alapot a pletykáknak, eleinte azonban egy, a Pokemon GO-ra hasonlító programot jósoltak az első értesülések. Később maga a Blizzard erősítette meg, hogy valóban dolgoznak több mobilos címen, az egyelőre viszont még bizonytalan, hogy ez a Pokemon GO-stílus csak egy szóbeszéd marad-e, vagy tényleg kapunk egy ilyen játékot majd valamikor. A hivatalos bejelentésig viszont csak találgatni tudunk, milyen lesz a mobilos Warcraft – azt már tudjuk, hogy a fejlesztő másik címe, a Diablo Immortal PC-re is érkezik.

Ha te is az elsők között szeretnéd megtudni, pontosan miről fogja lerántani a leplet a fejlesztőgárda, úgy navigálj majd május 3-án 19:00 órakor a Blizzard Reveal oldalára, ahol egy élő adás keretein belül mutatják majd be az új játékot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te tervezel játszani majd a mobilos Warcraft játékkal?