Befutott az Obi-Wan Kenobi sorozat legújabb előzetese

Befutott az Obi-Wan Kenobi sorozat legújabb előzetese

A széria május 27-én, dupla résszel debütál a Disney+ streaming szolgáltatón. 

Az Obi-Wan Kenobi sorozat premierjének közeledtével megindult a Disney marketing hadjárata és egyre több információ lát napvilágot az évek óta várt alkotásról. Ennek apropóján Ewan McGregor nemrég egy igencsak kiadós interjút adott a Total Film magazinnak és elárulta, hogyan is érezte magát, amikor először szembekerült Darth Vaderrel. 

Május 4-én egyébként hivatalosan is Star Wars nap van és a készítők úgy gondolták, hogy a közönség kiérdemel egy kis újdonságot, ezért közzétették a széria legújabb előzetesét. A másfél perces rövid kedvcsinálót teletűzdelték izgalmasabbnál izgalmasabb jelenetekkel és a fő fókuszt leginkább az Obi-Want üldöző Inkvizítorok kapják. Mindemellett akad néhány érdekesség is, például Owen Lars és a Jedi Mester sokat mondó párbeszéde, továbbá az előzetes végén felcsendül az ikonikus lélegzet hangja is, ami megfagyasztotta a vért McGregorban a forgatás során. 

A tervek szerint a sorozat május 27-én, dupla epizóddal érkezik a Disney+ streaming platformra, a magyar felhasználóknak azonban június közepéig várniuk kell a sorozat megtekintésével, ugyanis a szolgáltatás csak ekkor indul hazánkban. A havidíj előreláthatólag 2490 forintba kerül és a Star Wars franchise mellett a Disney, Pixar, illetve a Marvel filmek és sorozatok alkotják majd a kínálatot. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ha sikeres lesz a sorozat, szerintetek rendel hozzá folytatást a Disney?

  • 67 %
  • 0 %
  • 33 %