Hivatalos: Újra összeállt a Csacsi + Xerxe páros, átalakult a C9

Hivatalos: Újra összeállt a Csacsi + Xerxe páros, átalakult a C9

Már csak egyetlen hely kiadó az Astralis csapatában, ugyanis Vizicsacsi után Xerxét is hivatalosan bejelentették.

Néhány órával Vizicsacsi hivatalos bejelentése után ismét az Astralisra figyelt oda minden LEC-rajongó, ugyanis nem vártak tovább az új dzsungelesük leleplezésével. Ahogy arra számítani lehetett, Xerxe érkezett Zanzarah helyére. Csacsi és Xerxe érkezésével összeállt az a trió az Astralis égisze alatt, akik 2019-ben még Fakerék ellen játszottak világbajnoki negyeddöntőt a Splyce mezében. Hogy mire lesz elég a nagyon erős LEC-mezőnyben a Vizicsacsi-Xerxe-Dajor-Kobbe-JeongHoon (?) ötös, azt gyakorlatilag lehetetlen még megtippelni. Rengeteg múlik majd azon, hogy a rutinos veteránok képesek lesznek-e ismét megtalálni az összhangot egymással, valamint fel tudják-e majd venni az európai topliga ritmusát.

Szétverik a Cloud9 csapatát

Nem csak az Astralis építi újra a kezdőötösét, az LCS-ben hasonló cipőben jár a C9 is. A tavalyi világbajnokságon hatalmas meglepetésre továbbjutott csoportjából a Perkz vezette együttes, azonban a dicsőség múlandó, ezért kénytelen volt változtatásokat eszközölni a vezetőség. A tavaszi alapszakaszban remeklő, majd a rájátszásban szenvedő keretből kitették Summitot, Winsome-ot és Isles-t

Egyelőre még nem tudni, hogy ki veheti át a három játékos szerepét. A legvalószínűbb forgatókönyv, hogy a nyári szezonban Fudge lesz a csapat toposa, Blaber a jungler, Berserker az ADC és Zven a support. A mides szerepkörrel kapcsolatban tárgyaltak Nisqyvel, azonban a a belga inkább a Mad Lionst választotta.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Xerxe melyik hőst pickeli az alábbiak közül majd biztosan a nyári LEC-ben?