Fortnite: Omega Knight az új kedvenc?

Fortnite: Omega Knight az új kedvenc?

Felturbózva tér vissza egy régről ismert skin.

Az Omega kinézetet Season 4-ben, a Battle Pass 100-as szintjén volt lehetőségünk feloldani. Az ikonikussá vált skint így csak azok szerezhették meg, akik már a játék kezdeti fázisában is jelen voltak az Epic Battle Royale-jában, és akkor meg is vásárolták a Battle Pass-t. 

Mindenki számára – de azoknak akik az Omegáról lemaradtak még inkább – örömhír, hogy érkezik az Omega Knight bundle

A csomag vásárlói megkapják az Omega skin tovább fejlesztett verzióját az Omega Knightot, a hozzá tartozó Knight's Torment back blinget, a Knight's Torment pickaxet és az Omega Knight Level Up Quest Packet – amely szintlépést elősegítő küldetéseket tartalmaz.

Az Omega Knight és a hozzátartozó kozmetikai elemek is több stílussal lesznek ellátva, így kedvünkre változtathatjuk a kinézetüket a későbbiekben.

Ahogy feljebb említettem, a csomaghoz tartozni fognak küldetések, amik teljesítésével gyorsabban fejlődhetünk. A Monarch's Questekhez hasonlóan itt is Level Up Tokeneket kell majd megtalálnunk a sziget különböző pontjain. Összesen 28 token lesz elérhető, az elhelyezkedésüket pedig az alábbi térkép mutatja. 

A bundle árát még nem tudni, de az előző ilyen csomag 1200 V-Bucks volt, ami reménykeltő. Ekkora összegért nem igazán juthatunk hasonló minőségű kinézethez és kiegészítőkhöz az item shopból.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Megvásároljátok majd az Omega Knight csomagot?

  • 30 %
  • 30 %
  • 40 %