Egy trükkel a Fortnite visszatért IOS-re

Egy trükkel a Fortnite visszatért IOS-re

Köszönhetően az Epic Games és a Microsoft együttműködésének, ismét játszhatunk a Fortnite-tal Apple-eszközökön. 

Az Epic Games és az Apple között évek óta elhúzódó pereskedés zajlik, amely következtében a Fortnite lekerült az IOS-t használó eszközök kínálatából. Az egész abból indult ki, hogy a játékon belül olcsóbban volt megvásárolható a Fortnite fizetőeszközeként funkcionáló V-Bucks mint az Apple Store-ból, így az Apple nagy mennyiségű bevételtől esett el. A konfliktus miatt több millió játékos számára vált elérhetetlenné a Battle Royale. Egészen mostanáig.

Május 5-én jelentették be a hírt, hogy az Epic népszerű játéka visszatér IOS-re az Xbox Cloud Gamingen keresztül. A Microsoft ezenfelül elérhetővé tette a játékot táblagépekre, Windows PC-kre és az Androidos telefonokra is. 

A játékosok teljes mértékben ingyen, előfizetés és telepítés nélkül, csupán a böngésző használatával, csatlakozhatnak a Fortnite-hoz, így ez lett az első ingyenesen játszható Xbox Cloud Gaming tartalom.

Amellett, hogy ez egy hatalmas örömhír az olyan Apple-eszközökkel rendelkezők számára akik eddig nem tudtak játszani a játékkal, ezzel egy új korszak nyílhat meg a Cloud Gaming előtt, ahol a jövőben egyre több ingyenes játékkal találkozhatunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ki fogod próbálni a Fortnite-ot Xbox Cloud Gamingen?

  • 14 %
  • 43 %
  • 43 %