18

Elmúltál már 18 éves?


/

ONYX–PTE PEAC meccsel indul a TMP CS:GO Masters szezonja!

18:00-tól elindul a TippmixPro CS:GO Masters 2022-es szezonja, semmiképp se maradjatok le róla!

Ma este elindul a TippmixPro CS:GO Masters csoportköre az ONYX és a PTE PEAC találkozójával. Az ONYX az elmúlt hetekben a nemzetközi versenyeken gyűjtötte a tapasztalatokat, azonban most nem a szokásos felállással, hanem a dán Maze és az izraeli shushan segítségével indulnak, így nem tudni még mire számíthatunk tőlük a Bo5 meccseken. A PTE PEAC a nyílt selejtezőről jutott be, a sc0rch-csal készült interjúnk alapján nagyon jó a moráljuk és motiváltak, ami a kevés vétós mozgástér miatt még előnyükre válhat az erősebbnek tartott ellenféllel szemben is akár.

Menetrend, formátum, közvetítés

A TippMixPro CS:GO Masters csoportköre május 9-től június 10-ig minden hétfőn és csütörtökön jelentkezik. A TippmixPro CS:GO Masters 2022 versenyét élőben közvetíti az Esport1 szakértőkből álló csapata az Esport1TV Twitch csatornáján. A szezon első mérkőzése:

05.09. 18:00 - ONYX vs PTE PEAC (Bo5)

A liga formátumáról érdemes megtekinteni az alábbi rövid videót:

2022-ben visszatér a Magyar E-sport Szövetség és az Esport1 szervezésében a TippmixPro CS:GO Masters, Magyarország első felelős ligarendszerű Counter-Strike: Global Offensive tornája. A bajnokságban kizárólag jogi személyiséggel rendelkező csapatok és csak 18 éven felüli versenyzők vehetnek részt. Az összecsapások tisztaságáért a HUNESZ független versenybírói és a legbiztonságosabb ESEA-szerverek felelnek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!