15 perces játékmenet videó érkezett az Elden Ring VR-modjáról

15 perces játékmenet videó érkezett az Elden Ring VR-modjáról

A Lands Between világa talán sosem volt még ennyire félelmetes és magával ragadó. 

Előző hónapban felröppent a hír, hogy a VR mod készül az Elden Ringhez és a készítő nem más, mint az a Luke Ross, aki a Red Dead Redemption 2-pt és a Cyberpunk 2077-et is sikeresen adaptálta a platformra. A szokásoktól eltérően a projekt nem harmadik, hanem FPS nézetből mutatja meg Queen Marika világát és az első előzetes alapján biztosan állíthatjuk, hogy a végkifejlet szenzációs lesz, csak bírjuk gyomorral a folyamatos ugrálást és vetődést. 

A mod fejlesztése egyébként rendkívüli sebességgel zajlik és az alkotó nemrég közzétett egy 15 perces játékmenetet, melyben átfogóbb képet kaphatunk a projektről. Első körben voltak aggályaim amiatt, hogy az Elden Ringhez szükséges játékstílus mennyire illik majd a VR technológiához és az FPS nézethez, azonban a látottak alapján a harc elég fluidnak néz ki, a környezet pedig gyönyörű, ezért a szemüveggel rendelkezőknek megérhet egy próbát. Ettől függetlenül Ross korábban úgy fogalmazott, hogy csak a VR játékokban jártas felhasználóknak ajánlja a modot, amit az alábbi videóban tudtok jobban szemügyre venni. 

Érdekesség, hogy a készítő azok számára is kedveskedik, akik nem feltétlenül állnának neki a szörnyeket aprítani és beépített egy olyan funkciót, ami passzívra rakja őket, így nyugodtan gyönyörködhetünk a tájban és a FromSoftware lenyűgöző munkájában. Ti kipróbálnátok a játékot virtuális valóság szemüvegben? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti kipróbálnátok a játékot VR szemüvegben?

  • 25 %
  • 0 %
  • 75 %