Akár konzolra se lehet szükségünk az Xbox legújabb, grandiózus projektje alapján

Akár konzolra se lehet szükségünk az Xbox legújabb, grandiózus projektje alapján

Partnerséget kötött a Microsoft és a Samsung.

Új, közös projektről rántotta le a leplet a Microsoft és a Samsung. Előbbinek a terve ugyanis, hogy újabb szintre lép a felhő alapú gaming szolgáltatásban, ebben működik majd együtt a Samsunggal. A terv ugyanis az Xbox Everywhere megvalósítása, amelynek keretein belül akár konzolra se lesz szükségünk a játékhoz.

Az ígéretek szerint a következő 12 hónapon belül számíthatunk a szolgáltatás élessé válására, amelynek keretein belül az Xbox Game Pass könyvtárához is hozzáférnének az előfizetők. Ha pedig ráadásul Samsung okostévével is rendelkeznek, mindehhez még külső hardverre se lesz szükség, az egyezség ugyanis erre is kiterjed: ezen készülékekre készülne egy alkalmazás, amelyen keresztül tudnánk játszani a játékokkal.

Ennek a kezdeményezésnek az első lépéseként ugyan egy kisebb trükkel, de térhetett vissza a Fortnite iOS-re. Mindenesetre kíváncsian várjuk, mi is fog kisülni ebből a történetből, amely egy új szintre is emelheti a felhő alapú gamingpiacot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te ki fogod próbálni a szolgáltatást, ha élessé válik?

Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ön tudja, hogy mire szolgál az öltönyök második zsebe?

Talán már Ön is észrevette, hogy az öltönyök zakóján van egy kicsi, bevágott zseb, ami hagyományosan a jobb oldali zseb felett helyezkedik el, és valószínűleg végig futott az agyán a gondolat, hogy vajon miért is került oda, és milyen célt szolgál.