Megkezdődtek a Star Wars: Ahsoka sorozat munkálatai

Megkezdődtek a Star Wars: Ahsoka sorozat munkálatai

Az élőszereplős széria középpontjában a Thrawn admirális utáni hajsza áll majd. 

Az idei év rendkívül izgalmas lesz a Star Wars rajongók számára, ugyanis nem csak a Mandalóri harmadik évadát kapjuk meg ősszel, de május végén az évek óta áhított Obi-Wan Kenobi széria is debütál a Disney+ streaming platformon. A vállalat marketing gépezete természetesen gőzerővel megy és az elmúlt néhány hétben megtudhattuk, mit érzett Ewan McGregor a Darth Vaderrel való első találkozáskor, továbbá szépen sorban érkeznek az előzetesek is. A legutóbbi kedvcsináló alapvetően a Birodalom Inkvizítorait helyezte fókuszba és jobban szemügyre vehettük a legendás Jedi mester üldözőit. 

A Star Wars univerzum sorozatai akkora sikerre tettek szert egyébként, hogy több spinoffot is kilátásba helyeztek, melyek közül a Boba Fett könyvét ugye tavaly már megkaptuk karácsonyra, a sokak által várt Ahsoka pedig előreláthatólag 2023-ban érkezik. A sorozat forgatása a napokban kezdődött meg és a franchise mindezt stílusosan, Dave Filoni író-rendező-messiás ikonikus kalapjával és a hivatalos logóval ellátott direktori szék képével jelentette be. 

A szériában tehát újra visszatér Rosario Dawson Ahsoka szerepében, Hayden Christensen tiszteletét teszi Anakin Skywalker/Darth Vaderként, továbbá a Rebels animációs sorozatból ismerős szabad szellemű Mandalóri harcost, azaz Sabine Wrent pedig Natasha Liu Bordizzo kelti életre. Érdekesség, hogy Mary Elizabeth Winsteadet, Ivana Sakhnot, illetve Ray Stevensont is láthatjuk majd, ráadásul iparági pletykák szerint Lars Mikkelsen újra eljátssza Thrawn Admirálist, az Aladinban befutó Mena Massoud pedig Ezra Bridgert. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti várjátok már az Ahsoka sorozatot?

  • 50 %
  • 17 %
  • 33 %