Nem volt EZ4ENCE a Kovačok elleni játék Antwerpenben

Nem volt EZ4ENCE a Kovačok elleni játék Antwerpenben

Folytatódik a PGL Major Antwerpen első szakasza, ahol ma újabb három csapat éri el a továbbjutást és még ugyanennyitől könnyes búcsút veszünk majd.

A G2 és a Vitality jutott tovább 3-0-val a PGL Major Antwerpen második játéknapján a legends stage-re. Ezen kívül elbúcsúzhattunk két csapattól, miután a Renegades és a 9z is 0-3-ra végzett. A favoritok egyelőre jól teljesítenek a csoportkörben, de Észak-Amerika ma sem kelhetett valami jó szájízzel, ugyanis két csapatuk, a Liquid és a Complexity ma egymás ellen játszik a túlélés érdekében.

A Vitalitynek a forZe ellen sikerült a továbbjutás, miután 2-1-re nyerték a szériát: Nuke-on szoros küzdelemben kapott ki a francia-dán ötös 12:16-ra, de utána Dust2-n elképesztő CT-oldallal (13:2) 16:9-re nyertek és egyenlítettek a meccsen, Mirage-on pedig az erős Vitality T-oldalt (9:6) követően a második félidőben a forZe is belendült, de ez már kevés volt a győzelemhez, végül 16:12-vel zárult a pálya apEXék javára.

A G2 és az ENCE összecsapása nem éppen úgy alakult, ahogyan azt a világ hatodik és harmadik legjobb csapatától várnánk – legalábbis ha az eredményeket nézzük. A 2-1-es G2 szériagyőzelem (Dust2 16:7, Ancient 16:19, Mirage 16:9) számtalan lehetetlennek tűnő egyéni teljesítményből állt össze, hiába tűnnek a G2 által nyert pályák dominánsnak számszerűsítve. NiKo és huNter- ismét fenomenálisan játszottak, m0NESYnek is voltak erős pillanatai. De mégis Aleksib 1v2 clutch-ját emelnénk ki, ami olyan gyorsan történt, hogy elsőre talán fel sem fogja a néző:

Ami a nap további eredményeit illeti: a Liquid megverte a 9z-t, így életben maradhattak; az IHC a Renegades elleni győzelmével jó pár ember Pick'Emjét elrontotta biztosan; az Astralis MIBR elleni győzelme talán szorosabb lett a vártnál (Overpass 16:13); az Outsiders–Complexity meccs a papírformát hozta (Overpass 16:9), ahogyan a Spirit–Eternal Fire (Dust2 16:11) és a Bad News Eagles–Imperial (Vertigo 16:12) is. Alább látható, hogyan is állnak a harmadik játéknap kezdete előtt a csapatok a svájci rendszerben:

Forrás: HLTV

KIEMELT MECCSEK A 3. NAPON

12:00 - Astralis vs Spirit (a továbbjutásért)
15:45 - Complexity vs Liquid
(a túlélésért)
19:30 - ENCE vs Bad News Eagles (a továbbjutásért)

Borítókép: PGL

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!