Fortnite: Unvaultoltak két régi kedvencet

Az Air Strike mellett további két fegyvert is visszakaptunk.

A season végéhez közeledve besűrűsödtek az események, és minden héten a frissítés során jelentős változásokkal lepi meg a játékosokat az Epic Games. Az előzetes kiszivárogtatásnak megfelelően visszatért az Air Strike, de meglepetésszerűen unvaultolták a Flint-Knock Pistolt és a Hunting Rifle-t is.

Ez a két fegyver május 17-ig lesz elérhető, valamint a Shockwave Granade használatával kivitelezhető repülés mértékét is növelték erre az időszakra. 

A Flint-Knock Pistol a 8.11-es frissítéssel került be a játékba, majd pedig a 15.40.1-es hotfix során lett eltávolítva. Amellett, hogy nagy sebzésre képes, elsütésekor egyaránt hátraröpíti a használóját és azt is akit az eltalált – ha nem guggoló helyzetben van. Segítségével képesek lehetünk a zuhanás által okozott sebzés elkerülésére, de sok más helyzetben is a hasznunkra lehet.

A Hunting Rifle viszonylag a játék elején, a 3.1.0-ás patch után vált elérhetővé, és utoljára a 14.00-ás update-kor vaultolták. Ez a sniper nem rendelkezik távcsővel, így távolra nehéz vele pontos találatot bevinni, közepes távokra viszont tökéletes választás, köszönhetően az általa kivitelezhető gyors célzásnak.

Chapter 3 Season 3-ig további tárgyak visszatérésére is számíthatunk, hiszen még egy funding stationös szavazás is visszavan. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyiknek örülsz a legjobban, hogy visszatért?

  • 50 %
  • 17 %
  • 33 %