Qikert: „A CIS-forgatás? Szerintem sötét és tele van rejtéllyel”

Qikert: „A CIS-forgatás? Szerintem sötét és tele van rejtéllyel”

Sok új és jó felállásra számít az Outsiders játékosa a Major utáni forgatagban.

A PGL Major Antwerpen második napján beszélt Qikerttel a HLTV. A meccseik és a csapat felkészülése mellett az interjúban érintették a várható CIS-forgatást is, amit az orosz-ukrán háború és YEKINDAR várható távozása a Virtus.pro/Outsiders felállásból idézhet elő a régió csapatai között az alapján, hogy ki költözik Európába Oroszországból és ki nem. Sok pletykát lehet hallani ezzel kapcsolatban, biztos cserékről még nem tudni, de valószínűleg nem egy és nem is két csapatot érinthet, ha a csúcson kikerül valaki a kirakósból.

Qikert a szituációval kapcsolatos kérdésre a következőt mondta:

„A CIS-forgatás? Szerintem sötét és tele van rejtéllyel. Nem is tudom, véleményem szerint hatalmas CIS-forgatás lesz, aminek nem biztos, hogy jó hatása lesz a mezőnyre, de sok új, jó felállás lesz.”

Amikor a HLTV konkrétan YEKINDAR távozására és a saját opcióikra kérdezett rá, Qikert azt mondta, kétféleképpen történhet a váltás: vagy találnak egy tapasztalt játékost, aki átveheti YEKINDAR helyét, vagy keresnek egy fiatalt, kinevelik és maga Qikert vesz át szerepeket a távozó lettől. De a kazah játékos továbbra is bízik abban, hogy megtarthatják a jelenlegi felállást.

Borítókép: HLTV/theMAKKU

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!