Az Epic Games pert nyert egy Fortnite csalóval szemben

Az Epic Games pert nyert egy Fortnite csalóval szemben

A játékos cheateket és accountokat is árult. 

A Fortnite-ban mint a legtöbb játékban előfordulnak csalók, akik elrontják a tisztességes játékosok kikapcsolódását. Az Epic Games igyekszik fellépni az ilyen személyekkel szemben, ez történt BlazeFN  Brandon Despotakis esetében is, akinek az Ausztrál Szövetségi Bíróság elé vitték az ügyét, mivel Fortnite csalásokkal és accountokkal kereskedett. A bíróság megállapította, hogy Despotakis megsértette az Epic szerzői jogait, hiszen már a felhasználófiókokkal való kereskedelem is szigorúan tilos.

A vádlott elfogadta a döntést, és egy nyilatkozatot tett közzé, amelyben úgy fogalmazott, hogy „Hello mindenki, BlazeFN vagyok. A közelmúltig Fortnite csalásokat adtam el, és feltörtem más játékosok fiókjait. Többé ez nem fog előfordulni, mivel az Epic Games elkapott és jogi eljárást indítottak ellenem Ausztráliában". Az üzenet további részében bocsánatot kért, és arról is beszámolt, hogy az Epic az általa befizetett pénzbírságot jótékony célra, gyermekkórházaknak adományozza

Az ilyen esetek után remélhetőleg kétszer is meggondolják a játékosok, hogy érdemes-e megszegni a felhasználói feltételeket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Találkoztál már csalóval a Fortnite-ban?

  • 36 %
  • 18 %
  • 45 %