Ezúttal három játék lehet a miénk ingyen az Epic Games Store jóvoltából

Ezúttal három játék lehet a miénk ingyen az Epic Games Store jóvoltából

Csapjatok le a lehetőségre, míg van rá alkalom.

Szokták mondani, hogy evés közben jön meg az étvágy: hosszú ideig kettő játékot adott ingyen az Epic Games Store csütörtök délutánonként. Múlt héten ez a sorozat megszakadt, amikor egyedül a Terraforming Mars lehetett a miénk a vételár megfizetése nélkül, ezen a héten azonban nem is kettő, hanem három címmel gazdagodhat a könyvtárunk: a Jotun: Valhalla Edition, Redout: Enhanced Edition és a Prey szerezhető be a webáruházból ingyen.

Jotun: Valhalla Edition

A Jotun: Vallhalla Edition című akció-kalandjátékban egy viking harcos bőrébe bújhatunk, egészen pontosan egy elhunyt nőt, Thorát irányítjuk, akinek az a feladata, hogy legyőzze Jötunnt, a természet, a káosz és a hatalom elementáljait. Ezen tetteivel tudja lenyűgözni az isteneket, hogy be tudjon lépni a Valhallába. 

Prey

A Prey az Arkane Studios által fejlesztett és a Bethesda által kiadott belső nézetes túlélőhorror, amelyben ugyan lövöldözni is tudunk, de a rejtőzködés is komoly szerepet kap. A történetben Morgan Yu-t irányítjuk, aki egy, a Hold körül keringő űrállomáson rekedt több idegen jelenlétében. Feladatunk a túlélés, amely ha sikerül, nemcsak a mi, hanem a világ sorsát is jobbra fordíthatja. A játékot a 2017-es Game Awards-gálán jelölték is a legjobb akciójáték kategóriában, az olasz Video Game Awards-on pedig még díjat is nyert!

Redout: Enhanced Edition

A Redoutban érdekes módon ötvözték egyéb elemekkel az autóversényt az olasz 34BigThings fejlesztői. Egyfajta sci-fi környezetben, 2560-ban játszódik, ahol egy ligaversenyen kell részt vennünk, autónkat különböző pályákon irányítva.

Ha te is kipróbálnád valamely játékot úgy irány az Epic Store, az alábbi linkekre kattintva könyvtáradhoz is adhatod a játékokat:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik játékot próbálnád ki szívesen a kettő közül?