3 játékot is piacra dobna a Ubisoft a következő 10 hónapban

3 játékot is piacra dobna a Ubisoft a következő 10 hónapban

A játékokat ráadásul meg is nevezte a kiadó.

Az egyik, ha nem a legnagyobb kiadónak számít a Ubisoft a piacon, számtalan híres sorozat fűződik a nevükhöz, elég csak az Assassin's Creed-, vagy a Tom Clancy-játékokra gondolni. Terjedtek pletykák arról, hogy felvásárolhatják a céget, egyelőre azonban még nem látni, mit hoz a jövő.

Legalábbis e tekintetben, a Ubisoft ugyanis a játékok tekintetében már ennél jóval egyértelműbb volt: a kiadó három címet is piacra dobna 2023. március 31-ig. A legutóbbi pénzügyi jelentésükben ezt a három játékot név szerint is megnevezték:

  • Avatar: Frontiers of Pandora
  • Mario + Rabbids: Sparks of Hope
  • Skull & Bones

Az Avatar: Frontiers of Pandora-t még 2017-ben jelentették be, azonban a játékot csak a 2021-es E3-on mutatták be. A pletykák szerint a játék 2022 végén jelenhet meg, ami akár a közelmúltban bejelentett második Avatar-film premierjével is egybe eshet!

Mario + Rabbids: Sparks of Hope-ról azt biztosan tudjuk, hogy egy Nintendo Switch-exkluzív, körökre osztott stratégiai játék lenne, és a népszerű Mario + Rabbids: Kingdom Battle folytatása lenne, több új karakterrel is az elődhöz képest. Az Avatar: Frontiers of Pandorához hasonlóan ez a cím is 2022 végén jelenhet meg.

Skull & Bones viszont már az a program lehet, amire 2023 elejéig kell várnunk, pontos megjelenési dátumot még nem kapott a játék. A Skull & Bones egyfajta kalózos játék lenne, azonban már évek óta zajlik ennek is a fejlesztése. A legutolsó pletykák szerint azonban a végéhez közelítenek a munkálatok, hozzátéve pedig, hogy a Ubisoft számol vele március 31-ig, ezek a pletykák igazak is lehetnek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik játékot várod a legjobban ezek közül?