Fortnite: Így hívj légicsapást egy tankra, hogy teljesítsd a küldetést

Fortnite: Így hívj légicsapást egy tankra, hogy teljesítsd a küldetést

A küldetés sikeres teljesítéséhez Air Strike-ot kell használni tankok ellen.

A legújabb heti küldetések során légicsapást kell mérnünk egy tankra. Sok időt megspórolhatunk a feladat teljesítése közben, ha tudjuk mit és hol kell keresnünk. Mi most ebben nyújtunk segítséget.

Érdemes megcsinálni minél több elérhető küldetést, hogy még a season vége előtt feloldhassuk a számunkra kedves skineket a Battle Pass-ből. 

Elsősorban szükségünk lesz egy Air Strike itemre, amit a szigeten megtalálhatunk a padlón, a ládákban és a droppokban egyaránt. Mivel egy legendary ritkaságú tárgyról van szó, időbe telhet mire ráakadunk egyre.

Ha a keresés sikeresen végződött, ideje találnunk egy tankot. A feladat teljesítése során nem számít, hogy használatban van-e a jármű mikor a támadás éri, így érdemes egy álló lánctalpassal elvégezni a műveletet, hogy biztosra mehessünk.

A fenti térkép azt hivatott megmutatni, hogy a menetek elején merre állomásoznak a tankok. Az Air Strike megtalálása után keressünk meg ezek közül egyet, majd dobjuk rá. Ezt követően 20 rakéta csapódik be az adott területre, mi pedig 20 000 XP-s jutalomban részesülünk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Már elérted a 100-as szintet a Battle Pass-ben?

  • 25 %
  • 50 %
  • 25 %