WoT: Érkeznek az olasz tankvadászok

Szeptember környékén egy új ággal bővül a tankok világa.

A tervezett kiadás valamikor augusztus és szeptember környékére tehető, továbbá nem elképzelhetetlen, hogy a tier VIII-as prémium páncélvadászt, a Viperát már korábban is megvásárolhatjuk. 

Összesen tehát hét új tankvadász érkezik, így egy tier VIII-as prémium és további hat fejlesztési ágon megszerezhető. 

  • A P26/40 egyfajta átmenetet képez a közepesek és tankvadászok között tier IV-ben. A P26/40 közepes tankból válik kifejleszthetővé.
  • A Semovente M41 egy 75 milliméteres főfegyverzettel felszerelt, tökéletes álcázással és szegényes mozgékonysággal rendelkező tier V-ös tankvadász.
  • A Semovente M43 Bassotto egy 102 milliméteres főfegyverzettel ellátott, pontos és magas átütési erejű bestia. Hátránya a páncélzat hiánya.
  • A Semovente Controcarro Mod. 1956 már tier VII-ben 105 milliméteres automata főfegyverzettel pusztít. A tornya 90 fokban forgatható, valamint kiváló frontpáncéllal rendelkezik.
  • Controcarro Mod. 67 gyakorlatilag a tier VII-es egység továbbfejlesztett verziója. A 105 milliméteres ágyút itt egy 120 milliméteres váltja, ugyanakkor jóval lassabb lesz tier VII-as elődjénél.
  • A Controcarro Mk. 2 a tier VII-es koncepciót viszi tovább 127 milliméteres főfegyverzettel.
  • A Controcarro 3 Minotauro, azaz az ág tier X-es tankja egy valódi bestia. A főfegyverzet 130 milliméteres, a tárban 5 lövedék található, az alfája pedig 530. A teljes tártöltési idő 24 másodperc, lövések között pedig 8 másodperc telik el. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.