NAVI–G2 és FaZe–ENCE meccsekkel folytatódik a Major!

NAVI–G2 és FaZe–ENCE meccsekkel folytatódik a Major!

Folytatódik a PGL Major Antwerpen. A Legends Stage-en az RMR-ok legjobbjai csatlakoznak az előző szakasz továbbjutóihoz, a párosítások pedig igen izgalmasra sikerültek!

A Challengers Stage-en a favoritok mellett továbbjutott a BNE, a Liquid és az Imperial, akik most a bukaresti RMR-ok nagyágyúival találkoznak majd, hogy a következő négy napon eldöntsék, melyik nyolc csapat a legjobb közülük a világon. Az antwerpeni Major top 16-jában olyan csapatok szállnak be a harcba, mint a tavaszi szezon legjobbja, a FaZe és a tavalyi évet szétnyerő NAVI, így alighanem kemény meccsekre kell számítani.

Rögtön az első fordulóban FaZe–ENCE és G2–NAVI mérkőzések lesznek a Bo1-ekben, így a világ néhány legjobb csapatának rögtön 0-1-gyel kell indítania a napot biztosan. Az A streamen a NIP–Vitality érdemel majd figyelmet, de már-már sajnálatra méltó, hogy potenciális rájátszásbeli találkozókat ilyen hamar, Bo1-ben lőnek el a sorsolás miatt.

A B stream egész nyugisan indul a fentihez képest, a sztorisztálakat itt mélyebben kell majd keresni. A Copenhagen Flames volt a stockholmi Bad News Eagles (vagy a BNE az antwerpeni CPH Flames?), így a kettejük közti Bo1 érdekes csavar lehet a tündérmesében. A Cloud9 szervezet rögtön a lokális rivális, az Outsiders ellen debütál egy év kihagyás után CS:GO-ban, ebbe már csak emiatt is érdemes lehet becsatlakozni. A FURIA pedig nagyon kemény volt az RMR-on, ezért kíváncsian várjuk, hogy az amerikaiak után egy Spirit ellen is képesek-e erre saffee-ék.

Borítókép és képek: PGL

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!