Fortnite x Jurassic World?

Fortnite x Jurassic World?

Több jel is erre az együttműködésre utal.

A Jurassic World: Világuralom június 9-én érkezik a mozikba, pár nappal a Chapter 3 Season 3 várható kezdete után. A Fortnite-ban megtalálható volt a The Baller nevű jármű, ami nagy mértékben hasonlít a Jurassic World-ből ismert közlekedésre használt gömbre, és az Epic újra elkezdett dolgozni ezen a tárgyon – gyanús, hogy a premierhez közeledve.

HYPEX – az ötlet gazdája – szerint az újragondolt The Baller visszatérésének köze lehet az érkező dinós filmhez, ami nem lenne váratlan húzás az Epic részéről, figyelembe véve azt, hogy már számos játékbeli történést inspiráltak filmek. 

A crossoverre utaló másik jel pedig az, hogy az Epic Games meglovagolható állatokon ügyködik, ami szintén összehozható a Jurassic World-ös állatokkal – Raptorokkal már találkozhattunk a szigeten.

Ahogy fent is említettük, ha meg is történik ez az együttműködés – ami nagyon valószínű – akkor minden bizonnyal a következő seasonben fog bekövetkezni, és akár az egész alapkoncepcióját is ez adhatja az évadnak. A következő hetekben remélhetőleg egyre több információ fog kiszivárogni, amelyekből többet megtudhatunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 


Kövess Minket!



Szerinted megvalósul ez az együttműködés?

  • 43 %
  • 57 %