Hirdetés

A nagy CoD-szavazás – Szerinted melyik a legjobb Call of Duty?

Szavazd meg te is a kedvenc CoD-odat!

Hirdetés

A Call of Duty az utóbbi években finoman szólva sem muzsikál úgy, mint ahogy azt sokan szeretnék. A 2019-es MW óta rosszabbnál rosszabb epizódok jelentek meg, például a Vanguard. A cég friss beszámolója szerint, a játék sikertelenségét a témaválasztás okozta, a II. világháború.

Bár tény és való, hogy lehet igazság a kijelentésben, pusztán erre fogni a Vanguard kudarcát színtiszta butaság. A semmit sem fejlődő játékmenet, a gagyibb gunplay, a technikai bakik és a rengeteg csaló sokkal inkább rányomta bélyegét a játékra.

Ne feledkezzünk meg a három különböző fejlesztőcsapatról sem. Treyarch, Sledgehammer Games és Infinity Ward. Nem túlzás azt mondani, hogy a három brigádból egyedül az utolsó, az IW tud élvezetes CoD-ot csinálni, a Treyarch és a Sledgehammer többször bizonyította már, hogy középszerű programok hagyják el a műhelyeiket.

Ezért is szeretnénk, ha a készülő MW2 Remastered után, a Microsoft átalakítaná a Call of Duty széria fejlesztőit. Nem kell 3 csapat, nem kell évente CoD, legyen egy hozzáértő brigád, akik 2-3 évente élvezetes játékokkal árasztanak el minket. Még ha elbocsájtásokkal is jár, a játékosok jobban járnának, ha a 3 különböző fejlesztőt egy csapattá gyúrnák össze, egy hozzáértő, profi csapattá.

Adódik azonban a kérdés, tényleg uncsi már a II. világégés? Tényleg ennyit számít a téma? Néhány sorral lejjebb találtok egy szavazást, ahol eldönthetitek, hogy szerintetek melyik a Call of Duty eddigi legjobb szériája, hogy merre kellene tartaniuk a jövőben az új CoD-oknak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted melyik a legjobb Call of Duty széria?

 • 45 %
 • 27 %
 • 27 %
 • 0 %
Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • burdiii 1 napja
  csak a CoD 4!! na jó, a 2 is ott volt a szeren ;)
  0 0 Válasz
 • myersderboss 1 napja
  Nálam a COD2-BO3 a 2 favorit. Érdekes páros, de ez van.
  0 0 Válasz
 • ROH_Megge0123 1 napja
  Black Ops 1 a nagy favorit!
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés