Kieshet a Vitality és továbbjuthat a CPH Flames, tessék?

Kieshet a Vitality és továbbjuthat a CPH Flames, tessék?

Az első szakaszban a Vitality nagyot ment és 3-0-val jutott tovább, de tegnap semmi sem működött a francia-dán ötösnek.

A Vitality és a Liquid 0-2-s állásnál a kiesés elkerülése, a Copenhagen Flames és a Spirit 2-0-s állásnál a továbbjutás érdekében találkoznak ma a PGL Major Antwerpen Legends Stage-ének első napját követően. A francia-dán felállás nagyon leszerepelt tegnap, a CPH Flames nagy meglepetést okozott az ENCE elleni győzelmével.

Számtalan meglepő eredmény született ezeken túl is az első napon. Az ENCE egész simán megverte a FaZe-t Mirage-on (16:8), majd kikapott a CPH Flamestől Ancientön (8:16). A FURIA kikapott a Spirittől Nuke-on (12:16), ahogyan a Heroic is (12:16). A NIP szintén a 2-0-s csoportba került ma a Vitality elleni domináns (16:4), majd a Cloud9 elleni szoros győzelme (16:14) után. Es3tag egész jó volt az AWP-vel, de kérdéses, fenntartja-e a szintet majd a továbbiakban is. Nem lesz egyszerű dolga, az biztos, mert a NIP ma a NAVI és a világ legjobb snipere, s1mple ellen játszik a továbbjutásért.

A Vitality és a Liquid mellett pácban van még a Bad News Eagles és az Imperial is, a koszovói és a brazil csapat egymás ellen játszik ma kiesési rangadót a tegnapi vereségek után. A kérdés már csak az, hogy Bo3-ban utat nyer-e magának a feltörekvő csapat a veteránok ellen, vagy inkább a forZe-meccshez hasonlóan érvényesül FalleNék hatása és aurája?

A csoportkör állása az 1. nap után

Forrás: HLTV

Kiemelt meccsek a 2. napon

12:00 - Heroic vs G2 (Bo1)
13:15 - Cloud9 vs FaZe (Bo1)
14:30 - Vitality vs Liquid (kiesési rangadó)
18:15 - NAVI vs NIP (a továbbjutásért)

Borítókép: HLTV/brcho

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!