Így fog kinézni 2032-ben a Fortnite egy rajongó szerint

Egy Fortnite rajongó készített egy rövid videót, amelyben azt mutatja be, hogy szerinte milyen lesz a játék 10 év múlva.

A Fortnite Battle Royale része  a közel 5 évvel ezelőtti megjelenése óta  rengeteget változott. Ahogy halad az idő és fejlődik a technika a játékok grafikája is egyre szebb. A 12th Hour nevet viselő youtuber, rengeteg munkával és energiabefektetéssel elkészített egy 15 másodperces videót, amelyben bemutatja, szerinte hogyan fog kinézni 2032-ben a játék. 

A felvételen az egyik alapkarakter látható, ahogyan Tilted Towers felé néz, később pedig a Battle Buss is feltűnik az égbolton. A videóban megtapasztalható fotórealisztikus képvilág nem igazán jellemzi a jelenlegi Fortnite-ot, pedig izgalmasnak tűnik ez a kidolgozott grafika, ahol a játékosok könnyedén beolvadhatnak a különböző tereptárgyakba. 

Természetesen ezek a képsorok semmit nem árulnak el a Battle Royale valódi jövőjével kapcsolatban, csupán egy lehetséges verzióját mutatják be. A Fortnite évek óta tartó – mondhatni töretlen – sikeréből kiindulva valószínűsíthető, hogy 10 év múlva is létezni fog a játék. Az, hogy addig milyen téren és mekkora változások állnak be, majd kiderül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Tetszik 12th Hour 2032-es Fortnite verziója?

  • 56 %
  • 22 %
  • 22 %