Társasjátékot kap a Warner új üdvöskéjének számító Batman-film

Társasjátékot kap a Warner új üdvöskéjének számító Batman-film

Az ambiciózus projekt Gotham városába kalauzol minket és eldönthetjük, hogy a jók vagy a rosszak oldalára állunk. 

Matt Reeves legújabb Batman filmje jó fogadtatásban részesült a kritikusoktól és a közönségtől is egyaránt, ráadásul még a kasszáknál is szép számokat hozott, egészen pontosan 767 millió dollárt világszinten. A körülmények miatt a Warner Bros. úgy határozott, hogy hivatalosan is zöld utat ad a folytatásnak, ráadásul egy rakás spin-off sorozatot is berendeltek, melyből megismerhetjük ezt az új és sötét univerzumot. 

A stúdió egyébként nem meglepő módon más platformokra is adaptálni kívánja az alkotást, így nemrég új társasjátékot jelentettek be a filmhez, ami a Batman Miniature Game nevet kapta és a kezdőszettben olyan karakterek köszönnek vissza, mint Robert Pattinson Denevérembere, Zoe Kravitz Macskanője, Jeffrey Wright Gordon felügyelőre, Andy Serkis Alfrédje, vagy Colin Farrell Pingvinje. A játékmenet alapvetően Gotham város lelkéért folyik és akár a jók, akár a rosszak táborát is erősíthetjük. 

A játék rendelkezik egy előrendelői akcióval is és ha május 20-ig megrendeljük a társast ezen az oldalon, akkor kapunk egy Bruce Wayne minifigurát is. A szett 99,95 euróért vásárolható meg és viszonylag jutányos áron Magyarországra is kiszállítják. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!