Fortnite: Ninja könyörög, hogy vegyék ki ezt a fegyvert

Fortnite: Ninja könyörög, hogy vegyék ki ezt a fegyvert

A híres streamer élő adásban mondta el a véleményét.

A seasonben bekerült Zero Build módoknak köszönhetően nagyot nőtt a Fortnite népszerűsége, és sok régi játékos visszatért, hogy adjon még egy esélyt a Battle Royale-nak. Közéjük tartozik Ninja is, aki nagyon megszerette az építés nélküli módot, azonban az egyik fegyver beárnyékolja a szórakozását. 

Nemrég egy élő adás során Drum Shotgunnal lelőtték, aminek hatására magából kikelve, elmondta kendőzetlen véleményét a fegyverről és használóiról. 

Elöljáróban annyit érdemes leszögezni, hogy a Drum Shotgun tényleg irreálisan nagy sebzéssel rendelkezik, ha közelre használjuk a 200-as másodpercenkénti károkozást is elérhetjük vele. 

Miután a streamert a fenti videóban látható módon kiiktatták, úgy fogalmazott, hogy „Nem élvezem, hogy vagy megölnek vele, vagy használnom kell ezt a fegyvert, hogy nyerjek. Ezt a túl erős tárgyat el kell távolítani a játékból" – majd üvöltve hozzátette, hogy szerinte egy 5 éves gyerek kontrollerrel és Jetpacks-el, képes bárkit lelőni, ha a Combat SMG-t vagy a Drum Shotgunt használ, és könyörgött az Epicnek, hogy távolítsák el.

Az ilyen és ehhez hasonló fegyverek a klasszikus építéses módban nem okoznak különösebb problémát, de a Zero Buildban nincs lehetőségünk fedezéket készíteni védekezés gyanánt, így könnyű célpontok lehetünk.

Mivel hamarosan – június 3-án – érkezik a Chapter 3 Season 3, a Drum Shotgun addig valószínűleg velünk marad. Azt pedig, hogy mi lesz a fegyverek sorsa a jelenlegi évad végeztével, még senki nem tudja. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted túl erős a Drum Shotgun?

  • 63 %
  • 25 %
  • 13 %