Nagy fordítás után nyert a Team Plague a TippmixPro CS:GO Masters 3. fordulójában

Nagy fordítás után nyert a Team Plague a TippmixPro CS:GO Masters 3. fordulójában

3-0-as szériagyőzelmet aratott a Team Plague a Lenovo Legion Honvéd felett, miután Mirage-on visszaverekedték magukat hátrányból, majd két pályán át dominálták a szervert.

A Team Plague nyerte meg az A-csoport második mérkőzését a Lenovo Legion Honvéd ellen a TippmixPro CS:GO Masters harmadik fordulójában. A győzelemnek köszönhetően már a továbbjutásért játszhatnak majd POP0Vék az ONYX elleni felső ági döntőben. De az LLH-nak sincs oka búslakodni még, ugyanis a vereségük nem kiesést, hanem alsó ágat jelent, ahol a szezon nyitómeccsének vesztesével, a PTE PEAC-cal játszanak majd a túlélésért.

A vétóban a Honvéd Nuke-tól, a Plague Vertigotól szabadult meg, így a bennmaradt pályák sorban: Mirage, Inferno, Overpass, Dust2, Ancient. Mirage-on az LLH kezdett erősebben a T-oldalon, 4 kört is hoztak zsinórban, mire a Plague felkerült az eredményjelzőre A-lerakó sikeres megtartásával. Innentől kezdve szorosabbá váltak a körök, de végül a T-k jöttek ki jobban belőlük és így 10:5-ös vezetéssel fordulhatott a második félidőre a Honvéd. A Plague viszont visszajött a meccsbe és ugyan a vezetést nem tudták átvenni a győzelmet egyre inkább ízlelgető LLH-tól, de hosszabbításra mentették a pályát, majd ott négyből négy kört elhoztak és 19:15-re nyertek.

Mirage-on a fordítás alapvetően határozta meg a széria következő pályáinak hangulatát, a Plague érezhetően fölénybe került mentálisan is. Infernon 9 T-kört hoztak, hiába indultak fej-fej mellett a csapatok az első körökben. A térfélcsere után pedig folytatták a domináns játékot, ami végül 16:7-es pályagyőzelmet ért. Overpasson az LLH-nak még nehezebb dolga volt, az első néhány kört tudták csak összehozni T-ként, majd a CT-k egészen 12:3-as fölényig meneteltek. A második félidőben 14:3-ról indulhatott meg a comeback, hét kört is hoztak zsinórban ehhez a Honvéd játékosai, de ekkor megrázta magát a Plague és befejezték, amit elkezdtek, így 16:10 lett az eredmény Overpasson, 3-0 a szériában.

A TippmixPro CS:GO Masters csütörtökön folytatódik a B-csoport következő fordulójával, ahol az Ipon Esport és a Békéscsabai E-sport Egyesület csapnak össze egymással 18:00-tól egy Bo5 keretein belül. A mérkőzést természetesen élőben közvetíti az Esport1 szakértőkből álló csapata az Esport1TV Twitch csatornáján.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!