Ingyenessé válik a Fall Guys a nyáron

Ingyenessé válik a Fall Guys a nyáron

Emellett további új tartalmakról is lerántotta a leplet a fejlesztőgárda.

Közleményben jelentette be a Fall Guys: Ultimate Knockout fejlesztőgárdája, hogy a játék június 21-étől ingyenessé válik mindenki számára, emellett pedig új platformokra is megjelenik. Ezen naptól kezdve ugyanis a Nintendo Switch-, az Xbox One- és az Xbox Series X|S-játékosok is kergethetik majd a koronát.

A közlemény kitért arra is, hogy ezen naptól kezdve viszont nem lesz elérhető Steamen a játék, PC-n Epic Games Store-exkluzív lesz. Azok viszont, akik megvásárolták már a játékot, ugyanúgy megkapják a jövőbeli frissítéseket és új tartalmakat – amelyekből szintén várhatunk újdonságokat, a free-to-play korszak kezdetétől ugyanis a szezonok számlálását is elölről kezdik, a Season 1 pedig ezen alkalomból a Free For All elnevezést kapta, mely új arénát, eseményeket és helyszíneket hoz majd magával.

Azok a játosok, akik még a free-to-play előtt megvásárolták a játékot, kapnak egy úgynevezett „Legacy Pack"-ot, amelynek keretein belül számtalan kozmetikai elemet, illetve az első Season Pass-t kapják meg ingyen. Az új játékosok viszont az új játékbeli fizetőeszközzel, a Show-Bucksszal tudják majd ezt megvásárolni.

A Fall Guys életútja nem egyedi, korábban a Psyonix népszerű e-sport játékával, a Rocket League-gel is ugyanez történt meg korábban: az Epic Games 2021 márciusában ugyanis felvásárolta a Mediatonic-ot, amelyet azóta egy, a Fortnite-hoz hasonló modell követett a játékban, mely később nemcsak ingyenessé vált, hanem PC-n Epic Games Store-exkluzívvá is vált.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te ki fogod majd próbálni az ingyenes Fall Guys-t?