Nem lesz több tánc a Majorön, kiestek FalleNék

Egy csoda sem tarthat örökké, de a meglepetésszerű továbbjutókkal a rájátszásban akár újabb is kezdődhet a továbbra is nyílt versenynek tekinthető PGL Major Antwerpenen.

Véget ért a PGL Major Antwerpen Legends Stage, csütörtöktől a versenyben maradt nyolc csapattal folytatódik a küzdelem a bajnoki címért a Sportpalaisben. Tegnap még hat csapat játszott az utolsó helyekért, köztük néhány olyannal, akikről azt gondoltuk egy hete, hogy biztos helyük lesz a rájátszásban. Ezzel szemben most egymás ellen feszültek a szerveren a Heroic és a Vitality, valamint a FURIA és a G2 is, de csak egy-egy csapat juthatott tovább közülük.

A Heroic és a Vitality találkozóján a dánok 2-1-re nyertek, miután Mirage-on (16:7) nem találtak ellenfelükre a francia-dán csapatban. Overpasson (14:16) éppen csak kikaptak, többek között Magisk Deagle Ace körének köszönhetően, de aztán a comebacket megállítva befejezték Infernon (16:12), amit megkezdtek.

A G2 és a FURIA párharca sokak szerint már a vétóban eldőlt, ugyanis a G2 inkább Mirage-t szedte ki, mint Ancientöt, ezért a decidernek utóbbi maradt benn. Vertigon (12:16) és Ancientön (16:11) is a T-oldal volt az, ami kevésnek bizonyult egy esetleges győzelemhez NiKoéktól, míg Inferno (16:14) beékelve a széria közepébe jóval szorosabb volt, mint azt szerették volna, ezért a brazilok csípthették el a helyet a rájátszásban.

A Legends Stage utolsó mérkőzésén a Last Dance-ból kinőtt Imperial és a Copenhagen Flames csaptak össze, de a dánok most összehozták azt, amit Stockholmban nem sikerült. Egy domináns Inferno (16:2) után duplahosszabbításos Vertigon (22:18) is nyertek a 2-0-s szériában. Az utolsó tánc tehát véget ért a Majorön.

A CSOPORTKÖR ÁLLÁSA a szakasz végén

Forrás: HLTV

Rájátszás ágrajza

Forrás: PGL

Borítókép: PGL

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!