Csodát műveltek a brazilok, kiejtették a Cloud9-t!

Csodát műveltek a brazilok, kiejtették a Cloud9-t!

A PGL Major Antwerpen harmadik napján a favoritok jutottak tovább, de a kiesési rangadók hoztak pár meglepően szoros meccset, miközben FalleNék egyre közelebb állnak a Last Dance beteljesítéséhez.

A PGL Major Antwerpen Legends Stage-ének harmadik napján újabb három csapat szerezte meg helyét a rájátszásban és ugyanennyi ki is esett a tornáról. A FaZe, a NIP és az ENCE már biztosan ott lesznek a Sportpalaisban csütörtöktől a NAVI és a Spirit mellett, de a BIG, az Outsiders és a Cloud9 már alighanem hazafelé tart egy számukra keserű nap után. A Legends Stage utolsó napjára hat csapat maradt életben, hármójuk juthat még tovább, de nagyon kemény meccsek várhatóak és még bárki befuthat közülük.

A tegnapi napon az 1-2-es és 2-1-es csapatok játszottak, előbbiek a kiesés elkerülése, utóbbiak a továbbjutás érdekében. Ahogyan az várható volt, az 1-2-es meccsek lettek az igazán hullámvasútszerű élmények: a Vitality és a BIG négy teljes órán át küzdöttek, mire hosszabbításban nyert a francia-dán csapat (Mirage 16:9, Vertigo 19:22, Nuke 19:17); a G2 és az Outsiders rendkívül szoros köröket játszottak végig, amelyek ritkán voltak egyértelműek, de végül NiKoék csak összehozták a győzelmet és életben maradtak a mindig ijesztő ellenféllel szemben (Inferno 16:10, Vertigo 10:16, Dust2 16:11); az Imperial pedig szabályosan csodát művelt az igencsak megtöretett Cloud9-nal szemben, miután egy triplahosszabbításos első (Overpass 25:23) és egy elveszített második pálya (Vertigo 9:16) után egyszerűen ledominálták ellenfelüket a decideren a szerverről (Mirage 16:3).

A 2-1-es találkozókon a papírforma valósult meg, bár domináns teljesítményt egyedül az új aranykorát élő NIP tudott felhozni a sötét lónak tartott FURIA ellen (Nuke 16:2, Inferno 16:10). A FaZe-t ehhez képest megszorongatta a Copenhagen Flames, hála nicoodoz AWP-s munkájának. A győzelemhez sajnos ez is kevés volt, de jó formában léphetnek ma pályára a brazilok ellen az 1-2-es szériavereség (Inferno 16:13, Ancient 13:16, Nuke 6:16) ellenére is. Az ENCE pedig pályahátrányból (Overpass 14:16) vágott vissza dycha és Spinx duójának köszönhetően a Heroic ellen (Mirage 16:12, Nuke 16:6), ezzel kiharcolva a továbbjutást a rájátszásba.

A CSOPORTKÖR ÁLLÁSA A 3. NAP UTÁN

Forrás: HLTV

MECCSEK A 4. NAPON

12:00 - Heroic vs Vitality (kiesési rangadó)
15:45 - G2 vs FURIA (kiesési rangadó)
19:30 - Copenhagen Flames vs Imperial (kiesési rangadó)

Borítókép: PGL

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



HOGYAN ÁLL A LEGENDS STAGE PICK'EMED?

  • 33 %
  • 0 %
  • 33 %
  • 0 %
  • 33 %